Begynt i jobb/studier igjen?

En tråd i 'April 2018' startet av Pinnsvinet, 2 Jan 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Noen som har begynt å jobbe/studere igjen og er ferdig med permisjonen? Skal begynne i starten av februar. Daver barnet 9 mnd og far skal ha permisjon 12uker.
   
 2. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, jeg begynte å jobbe igjen i desember. Da var barnet litt over syv måneder. Litt tidlig synes jeg, men måtte bli sånn for å få det til å gå opp. Men det går veldig greit hjemme med pappen da:)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Begynner på jobb i slutten av mars, da er lille 11 mnd og far skal ha perm i 10 uker. :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Synes dere overgangen gikk greit? Gjorde dere noen spesielle «forberedelser» før dere begynte å jobbe? Her ammer vi fortsatt noen ganger på dag, og 1-2 ganger på natt. Men hun spiser vanlig føde også. Tenkte be om ammefri fra jobben.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Har jo ingen egen erfaring, men en venninne av meg begynte på jobb for en måned siden ca. Å hun har litt ammefri om morgenen og litt på ettermiddag. Det fungerer kjempe fint for de, da får de en rolig morgen med tid til amming og kos, og siden hun er hjemme litt tidligere så går det ikke så mangen timer før neste amming. Jobben ville egentlig at hun skulle ta ut ammefri midt på dagen, men det ble mer stress for både hun og jobben fant de ut. Bare et lite tips om hvordan det kan gjøres. :) Her sluttet plutselig lille å ta pupp for fire dager siden, så ammefri blir ikke en greie her. Har fortsatt et håp om at han plutselig ska ville igjen, men hvis det fortsetter sånn så har ikke jeg melk lenge. :p
   
  • Liker Liker x 1
 6. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Takk for at du deler. Hørtes ut som en grei ordning for venninna di. :) Åh så synd at din lille har ammenekt nå, håper det ordner seg igjen.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Introduserte fast føde ved fem måneder, og han elsker all slags mat, så det at han uten problemer kan bytte noen ammingene med fast føde gjør det hele litt lettere. Ellers har jeg to timer ammefri hver dag. Ammer om morgenen før jeg drar på jobb, pumper litt melk i løpet av arbeidsdagen så han får litt fra flaske når jeg ikke er hjemme, og så går jeg hjem fra jobb litt tidligere. Det fungerer heldigvis fint for oss:) Han er veldig lykkelig når puppen kommer hjem fra jobb da:p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Jeg begynte i jobb nå etter nyttår. Vært bare to dsger på jobb ennå, men det har fungert bra så langt. Mini er hjemme med pappaen. Jeg har tatt ut ammefri midt på dag og på slutten av dagen også får vi se om det fungerer. Jeg begynte siste måneden å registrere litt når han ville ha pupp på dagtid for å se etter mønster så jeg kunne finne tidspunkt som kunne passe å ta ut ammefri på. Prøvde å innføre disse tidene litt mer stramt og rutinere mer måltidene også, men alt det ble litt surr i jula hehe. Men når pappaen er hjemme med han så etterspør han ikke pupp eller noe. Det er først når jeg kommer inn døra han vil ha så det har gått veldig fint!:)
   
 9. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Så lurt tips å registrere sånn ca når tid dere har pleid å amme, så du kunne fortsette med det tidspunktet etter jobbstart. :) Håper det blir sånn her også, at hun ikke etterspør pupp når jeg ikke er der, så det blir greiest mulig for barn og far. :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden