Barselgave

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Solfrøkna, 12 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Solfrøkna Flørter med forumet

  Lillesøster skal snart ha barn nr. 2. Da de har alt av klær og utstyr hadde jeg lyst til å gi en gave som kan være til glede for foreldrene i barseltiden.

  Hva kunne du ha tenkt deg å fått i barseltiden? Jeg bor dessverre på en annen kant av landet, så kan ikke gi barnepass, trillehjelp osv. Så må være noe man kan kjøpe og bruke.

  Setter pris på tips!
   
 2. Aaavinter Gift med forumet Oktoberfruene 2018

  Hmmm, blomt og fels en kurv på døra med mat eller lignende? Ting som kan gjøre det enklere for de? Feks morgenlevering, matlasse eller lignende betalt av dere? Kunne kanskje være noe?
   
  • Liker Liker x 1
 3. BK92 Flørter med forumet

  Abonnement på Netflix eller lignende, film? :D Jeg så dritmye TV de første 2-3 mnd. Satt pal og ammet i sofaen. Ellers er morgenlevering/matkasse en god ide, dersom hun bor i et slikt område. Kanskje en liten gave til storesøskenet, noe som kan aktivisere h*n uten mye fysisk involvering fra far eller mor.. da får de hender ledig til baby og husstell :p
   
  • Liker Liker x 1
 4. nkrstn Elsker forumet Oktoberlykke 2019 Sommerfuglene Snøkrystallene2021❄️

  Barselpakke med spekemat, god kaffe og lakris:hilarious: og eventuelle andre ting hun har savnet å spise i graviditeten
   
 5. Reana Gift med forumet Himmelbarn ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Vi fikk en morgenlevering og det var helt supert i barseltiden! :)
   
  • Enig Enig x 1
 6. strikkemy Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Jeg fikk en stor kurv fra mine kollegaer med litt tøy til mini (lillelam, smekke, gaskluter), redbull, smågodt, ansiktsmasker, håndkrem og fotkrem. Denne kurven var såå fin og få, kanskje vet du hun har en favorittkrem? favorittgodis? Kommer litt an på interesser, men en sånn kurv anbefaler jeg :)
   

Del denne siden