Barnesikring av hjemmet

En tråd i 'April 2018' startet av Solsikke85, 14 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Solsikke85 Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ *Aprilbaby 2018*

  Hei,

  Nå begynner jo de små å bli riktig så mobile. Hva har dere gjort/planlegger å gjøre for å barnesikre hjemmet?
   
 2. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Hei,
  Vi er ikke helt der enda. :p Han snur seg rundt, men beveger seg ikke noe særlig enda. Det vi har tenkt på er sånn som du fester på spisse kanter, trappegrind. Vi har noen gamle stikkontakter, så de må vi sikre og barnsikring på kjøkkenskuffer. :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Isbjørnungen Flørter med forumet *Aprilbaby 2018*

  Vi har byttet ut de gamle stikkontaktene med nye som har innebygget barnesikring, og i går bestilte vi trappegrind og et par skuffesikere (var tilbud på barnas hus). Skal kjøpe en lekegrind nå, er ikke akkurat barnesikring, men likevel. Utover det tror jeg vi kommer til å ta det litt som det kommer. Må vurdere peisgrind og.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Vi har det meste fra før [emoji4]. Peisgrind, trappegrind, og sikring på de mest vesentlige skuffene.. Stikkontakene setter vi i når det blir aktuelt [emoji4]. Lille klarer nesten å sette seg opp nå, trynte så det sang i går [emoji85][emoji85]
   
  • Liker Liker x 1
 5. Nekinna Glad i forumet Mailykke 2018

  Vi har hatt lekegrind fremme fra starten av og har trappegrind til hun blir mobil. Og tror vi har til peisen også fra før.

  Har ikke trengt sikring til skuffer eller bordhjørner før så tviler på at vi trenger det nå...

  Her er vel nesten det viktigste å sikre peisen da storesøster klarte å brenne seg litt når hun var mindre. ( peisen var ikke veldig varm og hun hadde hånda inni ett teppe men fikk allikevel små brannsår på to fingre... er så uendelig glad det ikke var verre og det skal vi aldri risikere igjen. Og hun var forresten 3 år, og bare mistet balansen og tok seg for derfor er det smart å sikre peisen lenge!)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Svært lite. Har stopper på søppelskapet/der vaskemidlene står og på krydderskuffen. Ellers så ser vi an. Trengte ikke noe mer med eldste, og håper vi slipper nå og. Blir trappegrind når vi flytter da.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Har ikke gjort noe ennå siden han bare ruller, men ikke beveger seg noe sted ennå. Har kjøpt peisgrind og lekegrind. Må kjøpe trappegrind og sikkert også noe småsikring til skuffer,skap,stikkontakter og komfyr[emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 8. Dragen Elsker forumet Sommerfuglene 2017

  Sniker. Trappegrinn og komfyrbeskyttelse så han ikke får tak i kasseroller med kokende vann/mat i over seg.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden