Barnehagebarn..

En tråd i 'Januar 2020' startet av Shanii, 13 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Shanii Blir kjent med forumet

  Hei.
  Guttungen startet i bhg i starten av august, men han har siden da vært konstant syk, han har rennende nese hele tiden, host, og feber. Feber kommer å går, kan ha feber i en dag også kan det gå en uke og så har han feber i noen dager også noen dager uten også på igjen. Andre som også har hatt en tøff star i bhg. Jeg vet og har hørt at det er vanlig med mye sykdom.. men syntes det ble mye og lille gutt blir jo plaget han og
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Pjusken90 Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Sønnen min startet også i august og har vært dårlig to ganger allerede. Hosten og snørra rakk han såvidt å bli kvitt før det kom en ny runde. (og smittet mammaen sin begge gangene også :wacky:). Siden de ikke har vært eksponert for særlig mye virus ol. før nå så blir det nok endel slike runder i starten, desverre.
   
 3. Prøver2021 Glad i forumet Septemberlykke 2021

  Her har det også vært mye snørr, hoste og nettopp 3 dager med feber..regnet ikke med noe annet egentlig siden de er oppi andre snørrete barn og blir utsatt for bakterier/virus som er helt ukjent for de fra før...spesielt disse covidbarna som knapt har vært på barseltreff..så tror nok bare det er og stålsette seg litt! Det snur på et tidspunkt når de får bygget opp immunforsvaret sitt :)
   
 4. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Vi har berget fram til nå, han kom hjem med feber igår (de oppdaget det rett før vi skulle komme og hente). Men han fikk endel runder samtidig med broren som er 1,5 år eldre forrige barnehageår så mulig fått litt ekstra preppa immunforsvar pga det.

  Null feber så langt idag, og heller ikke hatt andre symptomer utover lett feber, så mulig det går raskt over.
   

Del denne siden