Barneforsikring

En tråd i 'Februar 2020' startet av Rødhette1234, 4 Jun 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Rødhette1234 Andre møte med forumet

  Hvilken barneforsikring har dere valgt og eventuelt hvorfor?
   
 2. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Dette er vel som å banne i kirken, men vi har valgt å ikke ha barneforsikring til ungene våre per dags dato - du kan lese mer om hvorfor her: https://www.eivindberg.no/blogg/den...og-seks-grunner-til-a-ikke-ha-barneforsikring. Så vi sparer i stedet ekstra til barna og har også mye spart i fond som vi ville kunne benytte dersom vi f.eks måtte bygge om huset o.l.

  Når så det er sagt, så er Storebrands barneforsikring den eneste jeg ville ha vurdert seriøst da de nå har innført 2% årlig økning av utbetalingen også *etter* at et eventuelt uttak av uførepensjon har begynt. (De andre forsikringene fryser beløpet som utbetales etter at uttaket starter, dvs at selv om 100,000 årlig kanskje er mye verdt i starten, vil barnet tape kjøpekraft for hvert år som går slik at de samme 100,000 er mye mindre verdt etter 20+ år).
   
  • Enig Enig x 1
 3. Jordbær90 Blir kjent med forumet

  Ser fornuften i det du skriver. Jeg har i dag på barna men har vurdert å si de opp. Føler på en måte at det er penger ut av vinduet, men likevel litt påvirket av alle rundt meg som sier jeg må ha forsikring. Har i dag den «billigste» til Gjensidige, men det er kanskje helt bortkastet? Uff, dette forsikringsstyret går meg på nervene når jeg først tar tak i det.
   
  • Liker Liker x 1
 4. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Jeg har ikke satt meg inn i vilkårene til Gjensidige, så jeg kan ikke uttale meg spesifikt om den, men ser at Norsk Familieøkonomi ga dem en 4-er på terningen og da var det inkludert ekstra uførepensjon (https://www.dinside.no/okonomi/dette-er-den-beste-barneforsikringen/72059259), så du bør kanskje vurdere å oppgradere den, evt bytte forsikringsselskap?
   

Del denne siden