Barneønsket

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Nimmelim, 9 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nimmelim Glad i forumet

  Dette føles nesten litt overveldende for tiden.. Er det lov å ha så mye humørsvingninger? Er superglad og optimistisk i det ene øyeblikket. Negativ, nervøs og deppa i det andre. Sambo blir forvirret når jeg får det slik. Mener han burde forstå, og blir sur når han ikke gjør det.. Og som ei kjerring forklarer jeg det heller ikke. For jeg vet ikke hvordan.. De stundene er ekstremt tunge, og jeg føler meg som en klamp om foten på alle som er glade i meg.

  Jeg har ikke fortalt at vi prøver til noen av mine nærmeste. Har en kusine jeg har betrodd meg til, fordi jeg har trengt noen å si det til. Har gått og tenkt at foreldrene mine ikke bør vite, men når jeg tenker på det kan jeg ikke komme på noen grunn for hvorfor...

  Ringte til St.Olavs for oppstart, og fikk beskjed om å ringe inn mens når den kommer i slutten av august/starten av september. Kort regime, kan hente ut sprøytene i uke 33. Det er spennende.. Så spennende.. Alt for spennende. Er jeg klar for dette? Har egentlig vært klar i mange år.. Men.. Hjelp
   
 2. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Det er utrolig spennende og snart være i gang, så det er lov å kjenne på alle følelser! Og det er ikke alltid like lett å forklare til alle hvordan man har det, uansett er det ikke så lett å forberede seg på hvordan første forsøk blir, så man må bare ta det som det kommer:)
  Vi skal i gang med vårt tredje ICSI forsøk hos St. Olavs omtrent på samme tid som dere:) Jeg synes de er dyktige og hyggelige der og jeg har ikke hatt store bivirkninger så det gjør meg ingenting å gjøre et nytt forsøk hvis det er det som må til. Skal du gå på puregon? :)
   
 3. Nimmelim Glad i forumet

  Ah, denne berg og dalbanen er ikke nådig! :p Men det er godt å vite at det er flere som kan kjenne seg igjen i situasjonen her på forumet :)

  Jeg skal starte på Puregon ja. 125ie. Regner med du har brukt det ved tidligere forsøk? Hvordan opplevde du bivirkningene?

  Krysser alt jeg har for at det blir en god måned for ICSI for oss da :D
   
 4. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Her er vi mange i samme situasjon, jeg synes det er veldig godt å ha folk som forstår å "støtte" seg litt på her :) Ja, har brukt puregon på to forsøk, startet på 150 første gangen og økte til 250 til slutt og andre gangen startet jeg på 175 og økte til 200. Har ikke hatt spesielle bivirkninger annet en at jeg har kjent det godt i eggstokkene, men det er jo fordi det vokser mange eggposer der :) så har hatt ikke hatt noen problem egentlig, verken med puregon eller orgalutran som jeg antar du skal ta også:)
   
 5. Mator Forumet er livet Novembergull 2017 Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Vi har valgt å være åpne med nærmeste familie om det og for meg så var det en lettelse. Så kanskje kan det være godt for deg å prate med litt fler enn en person om det?
  Uansett, det er lov med disse store humørsvingningene. Jeg kjenner meg igjen og har tenkt tanken de siste dagene "tør jeg det her? Er jeg klar for det?" Og når alt kommer til alt så er jeg jo det, men det er litt skummelt for nå virker det mer realistisk når vi får hjelp! Nå KAN det jo faktisk skje!:joyful:
  Blir spennende å følge deg nå. Vi blir ikke så langt i fra hverandre i forsøkene og en eventuell termin, så moro å kunne følge en annen i samme rute :)
   
 6. Nimmelim Glad i forumet

  Ja, det er de samme :) Håper jeg blir like heldig mtp bivirkninger! Får bare prøve å tenke på andre ting frem til september, og nyte den trønderske sommeren :p skal bli en spennende høst/vinter! *sommerfugler*

  Har dere noen barn fra før, eller forsøker dere på første?
   
 7. Nimmelim Glad i forumet

  Jeg tror jeg har bestemt meg for å åpne meg for mamma i første omgang :) vi er ganske nære, og hun fortjener faktisk å vite det for hun tenker en del på barnesituasjonen min.. Det skal bli godt faktisk :)

  Krysser fingrene for at det går riktige veien til høsten for begge! :D
   
  • Liker Liker x 2
 8. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Ja, det blir en spennende tid fremover nå :)
  Vi prøver på det første barnet, jeg er også 28 år :)
  Ang det å dele med folk så har jeg gjort meg en erfaring med at de som er nære og oppriktig bryr seg er veldig gode å ha, men så finnes det dessverre folk som ikke forstår at dette er en privat sak og sprer ting videre.
  Så jeg har lært hvem jeg kan stole på ihvertfall. Men å si det til moren din er nok en god ide :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Nimmelim Glad i forumet

  I dag gleder jeg meg. Herregud som jeg gleder meg! Jeg har sommerfugler i magen! Vi skal jo få hjelp til å bli gravide, og det er jeg så utrolig takknemlig for :) Det er ikke så veldig lenge siden denne hjelpen ikke fantes..

  Samtidig er jeg takknemlig for at vi er to om dette. At problemet ligger hos begge. Noe som høres merkelig ut.. Men vi står sammen om det.
  Og det føles fint.. :)
   
  • Liker Liker x 5
 10. Nimmelim Glad i forumet

  I dag var jeg på apoteket og hentet sprøytene. Og jeg tenker; shit! Jeg skal snart låne bort kroppen min i laaaang tid fremover! I flere år! Min helse er ikke lenger "bare mitt problem". Jeg vet at jeg burde ha slutta med snus for lenge siden, og den eneste unnskyldninga jeg har er stress. Og det blir jo ikke mindre av det under prøvinga.. Det gjør så vondt i viljen at jeg blir redd.

  ...for ikke å snakke om hvor sykt digg det er med sushi og spekeskinke (ikke nødvendigvis kombinert) :p

  Men det vil være så verdt det... ❤️
   
  • Liker Liker x 2
 11. Marihøna Prøver på nr 2 siden nov/15 Assistert-jentene

  Sushi kan du spise da;) bare ikke tunfisk.
   
 12. Nimmelim Glad i forumet

  Dagens gladnyhet! :D
   
  • Liker Liker x 1
 13. Nimmelim Glad i forumet

  Forrige uke hentet jeg ut sprøytene. Venter mensen i løpet av neste uke, og da blir det sprøytestart :) veldig spennende! Men prøver å ikke tenke så alt for mye på det. Fokusere på andre ting, og ikke stresse. Regner med spenningen slår inn ila neste uke uansett :p
   
  • Liker Liker x 7
 14. frk_perle Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Masse lykke til med sprøytestart:D Håper dere lykkes på første forsøk:)
  Jeg begynner også med sprøyter denne uka, så da ligger vi ganske likt:)

  Spennende dager og uker fremover:D
   
  • Liker Liker x 1
 15. Nimmelim Glad i forumet

  Da har jeg akkurat pumpa inn første dose, 125E Puregon :) UL neste Fredag.

  Kjenner jeg tenker mye på arbeidsgiver for tiden. Jeg er sykepleier i kommunen, og halvparten av sykepleierene på jobb er enten sykmeldte eller gravide (eller begge deler). Jeg har faktisk dårlig samvittighet for at jeg forsøker å bli gravid. Og om vi lykkes håper jeg at jeg kan jobbe normalt så lenge som mulig..
   
  • Liker Liker x 4
 16. Nimmelim Glad i forumet

  Var på IUL i dag for å se hvordan det sto til med folikkelene. Fikk ikke noe klart svar på det egentlig. Men han fant en diger cyste ("den vil du nok kjenne om den sprekker", sa han. Digg, siden cyster har ført til ambulanse og innleggelse før med meg.. D:).

  Uansett så skal jeg fortsette med injeksjonene frem til ny UL på mandag :) Det er spennende, men jeg tør ikke håpe på noe..
   
 17. Nimmelim Glad i forumet

  Var på andre ul i dag. Alt så fint ut, til tross for en cyste som ble oppdaget sist. Skal ha uttak Fredag, så setter Ovitrelle Onsdag. Regner med innsett på Mandag :)

  Tenkte det var supert med helg så jeg slipper sykmelding! Men jeg har visst arbeidshelg..
  Så viser det seg at arbeidsgiver til sambo ikke vil gi han fri fredag. Det fikk frem hormonmonsteret i meg :rolleyes:
  Jeg s visst etter eller annet med at jeg har sinnsyke baller i dag, så kunne godt kjøre og prate med hans arbeidsgiver jeg! :mad: fortelle han hvor skapet skal stå, så og si xD Ups.. Dusten skal ikke få ødelegge dette forsøket.

  Men da nærmer det seg da! :D
   
  • Liker Liker x 2
 18. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Lykke til med uttak fredag :D Mannen må være med og min har også fått bekreftelse fra sykehuset at han har vært til behandling så han kan bruke sykedag med god samvittighet!
  Du får sykemelding hos St.Olavs også, så ikke noe problem det :)
   
 19. Nimmelim Glad i forumet

  Tusen takk :D han har fått fri, heldigvis uten no tull (hans sjef har et litt rart syn på verden i blant). Jeg vet jeg får sykmelding, men får dårlig samvittighet ift. jobb..og helgene er så sårbare. Men det må bare bli sånn :rolleyes:
   
 20. Nimmelim Glad i forumet

  I dag synes jeg litt synd på meg selv. Kvalm, null matlyst, urolig i magen, svimmel.. Ga beskjed til sjef om at jeg blir sykmeldt i helgen.. Gruet meg nok til det, så ble det egenmelding i dag attpåtil :confused:
  Håper det går over fort.. Og at det ikke ødelegger forsøket :)
   

Del denne siden