Baktpotet tilbehør!?

furufrua

Forumet er livet
Når dere har baktpotet, hva har dere som tilbehør da?
 
Lurer på om jeg har glemt noe se[:D]¨
 
 
 
Har husket:
 
Mais,rømme,soppstuing,bacon,hvitløks smør, krydder smør og ost :)
 
Rømme, mais, ost, salt og pepper, mmmm[:)]
 
Ser ut som du har husket alt, Sandradee* [:)]
 
ORIGINAL: Miss_Grumpy

tilbehør til bakt potet? har bakt potet som tilbehør til annen mat jeg [:-]
Men altså.. for å gjøre noe ut av den, pleier jeg å ha i kryddersmør [;)]
Kan jo også ha kjøttdeig, mais, rømme i den[:D]

 
Vi også,men kan også ha det med tilbehør,er utrolig godt :D
 
ORIGINAL: Sandradee*

Når dere har baktpotet, hva har dere som tilbehør da?
 
Lurer på om jeg har glemt noe se[:D]¨
 
 
 
Har husket:
 
Mais,rømme,soppstuing,bacon,hvitløks smør, krydder smør og ost :)




sikle sikle[8D]

Hvor mye og hvor lenge steker du potetene på og pakker du dem inne i noe?
koker du dem først? Fyller du dem, eller serverer du alt bare på siden av poteten?
soppstuing, den var ny, oppskrift?[:)][:)][:)][:)]

Altså, kan du forklare alt, faktisk?!?[:D][:)][8D]
 
ååå namnam!
Det skal jeg ha i kveld også! Det er veldig godt med kokt skinke i også:)
 
når jeg lager soppstuing tar jeg masse fersk sopp. de typene du vil ha . deler dem i skiver og slenger på MASSE kremfløte. og koker det i stekepanna mens jeg rører-
etter langt om lenge (15-20 min) blir det tykt og super godt!
 
ORIGINAL: 2*Sunshines

ORIGINAL: Sandradee*

Når dere har baktpotet, hva har dere som tilbehør da?
 
Lurer på om jeg har glemt noe se[:D]¨
 
 
 
Har husket:
 
Mais,rømme,soppstuing,bacon,hvitløks smør, krydder smør og ost :)




sikle sikle[8D]

Hvor mye og hvor lenge steker du potetene på og pakker du dem inne i noe?
koker du dem først? Fyller du dem, eller serverer du alt bare på siden av poteten?
soppstuing, den var ny, oppskrift?[:)][:)][:)][:)]

Altså, kan du forklare alt, faktisk?!?[:D][:)][8D]

 
STAPP METT!!! hihi...
 
I dag tok jeg de 40 minutter i microen:)  Går litt fortere enn i stekeovnen:)
 
Bare legger de rett inn:)
 
Jeg serverer alt i små boller:)
 
Jeg tar det bare litt på måfå, sopp (så mye du vil)
en liten krem fløte(bruker ikke hele til 2 pers)
ca to te skjeer mel, og ca 4 eller 5 skiver brunost :)
 
Stek først soppen,så tar du vare på stekefettet(legg soppen til siden) tar opp i melet,sper opp med fløte og har i brunosten:)
Når du får den tykkelsen du vil så har du i soppen og lar det putre en liten stund:)
 
Noe annet som er SUPER god er om du tar et beger rømme og har i masse grillkrydder [:D][:D] NAM NAM[:D] (om du liker grill krydder da:P)
 
Syns det ser ut som du har fått med det viktigste[:D]
Vi tar også på koktskinke noen ganger.
 
Når vi lager bakt potet så lager jeg min egen rømmegraps[:D][8D]

Det er rømme med en dæsj fløte og en dæsj majones, putter så i pressa hvitløk, løk, mais, stekt bacon, salt, pepper, og evt andre gode krydderier[:)]. Så alt dette blandes og serveres til.

Og bakt potet blir aller best om de stekes i ovnen uten folie, bare dekk bunnen av formen med havsalt og legg potetene oppå! Mener de stekes på 200 grader i ca.1 time[:D]
 


Skriv svaret ditt ...
Back
Topp