Bakt potet??

MammanTeOlai

Forumet er livet
Jeg har bare smakt bakt potet som tilbehør til grillmat, men så ser jeg så mange som har bakt potet med alt slags tilbehør til vanlig middag. Men hvordan spiser man det da? Putter man alt oppi poteten? Eller har det ved siden av? Og hva slags tilbehør har dere til?
 
Vi har bakt potet til middag innimellom. Vi bruker da å ha kryddersmør, hvitløksdressing, mais, ost, våkløk og skinke eller bacon i småbiter oppi poteten. Eller oppå og rundt er vel nærmere virkeligheten :) Kjempegodt er det!!! Fikk jeg egentlig litt lyst på nå :)
 
Det er jo helt opp til deg om du vil ha bakt potet som selve hovedretten med alt mulig stæsj oppi, eller ha den mer som tilbehør (uten så mye oppi) til et godt stykke kjøtt/fisk/kylling og med f.eks en god salat til. En bakt potet er jo i utgangspunktet bare en potet som alle andre poteter, som du kan gjøre hva du vil med, bare at den er stekt i ovn i folie (eller på grillen)[:)]
 
Back
Topp