Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Smooshkin skrev:
1. Vask/skyll poteter - uten såpe :PPåskeharen skrev:
2. Skjær et lite snitt på toppen
3. Pakk de inn i alu. folie
4. 200 grader i 1 time
Hvis de fremdeles er litt harde, så bruk mer tid.
Trenger ikkje å koke de først altså? Er så redd de skal være harde i midten..
Smooshkin skrev:
1. Vask/skyll poteter - uten såpe :PPåskeharen skrev:
2. Skjær et lite snitt på toppen
3. Pakk de inn i alu. folie
4. 200 grader i 1 time
Hvis de fremdeles er litt harde, så bruk mer tid.
Trenger ikkje å koke de først altså? Er så redd de skal være harde i midten..
LaBambie sin versjon er enda gull her i hus. Poteter som blir lagt i folie kokes, de blir ikke bakte. Du legger et grovt lag havsalt på bunnen av en ildfast form eller rett på bakeplata, og legger potetene oppå der igjen. På den måten suges vannet ut av poteten, den blir bakt (ikke kokt slik den blir med alufolie) og skallet på poteten blir knallsprøtt og godt. Kan ikke helt huske hvor mange grader eller hvor lenge de skulle stå dog da jeg alltid tar det på gefyken.Cassandra smartrompe skrev:
LaBambie sin versjon er enda gull her i hus. Poteter som blir lagt i folie kokes, de blir ikke bakte. Du legger et grovt lag havsalt på bunnen av en ildfast form eller rett på bakeplata, og legger potetene oppå der igjen. På den måten suges vannet ut av poteten, den blir bakt (ikke kokt slik den blir med alufolie) og skallet på poteten blir knallsprøtt og godt. Kan ikke helt huske hvor mange grader eller hvor lenge de skulle stå dog da jeg alltid tar det på gefyken.Cassandra smartrompe skrev: