Bakt potet

Selveste Kråka

Elsker forumet
Hvordan tilbereder dere dem?  Koker dere de litt først?
Snitter de før de går i ovnen?
Hvor lenge steker dere de, og på hvor sterk varme?

Ja, vi skal lage bakt potet ikveld, og jeg har aldri laget det før, bare fått det servert.... [:-]


Tilbehøret blir stekt bacon, løk, hvitløk, mais, rømme og kryddersmør... Og hvitløksbaguetter. [;)]
 
Det er bakt potet, så skal IKKE kokes[8D]

Pakk inni aluminiumsfolie og bak i ovnen til de er ferdige. Stikk en kniv inn i en og sjekk, kan ta tid, men kommer an på str. Beregn en time minst, gjerne 2 om de er store[;)]
 
jeg pakker de inn i folie og slenger de i ovnen!
ca 240 grader i 1 til 2 timer
 
Du legger et tykt la med havsalt i en ildfast form (eller langpanne om du skal lage mange), legger poteter oppå det (uten folie selvsagt) og inn i ovnen på 200 grader i ca 1 time.

Poteter bakes ikke i folie, da blir de bare kokt.
 
Jeg prikker poteten på begge sider. Legger godt med salt i formen og legger potet på toppen uten folie. Da blir skallet deilig og sprøtt og den blir ordentlig bakt istedenfor kokt.

Den står vel i ovnen i rundt to timer tror jeg, avhengig av størrelsen.
 
kjøper dem med aluminiumsfolie på butikken. da er de i den størrelsen jeg vil ha også
slenger dem i ovnen på 200 grader i ca en time.. av og til mer og av og til mindre.
tar dem ut og lar dem stå i 10 min, så snitter jeg dem i kryss og klemmer så de "deler" seg.
 
ORIGINAL: Labambie

Du legger et tykt la med havsalt i en ildfast form (eller langpanne om du skal lage mange), legger poteter oppå det (uten folie selvsagt) og inn i ovnen på 200 grader i ca 1 time.

Poteter bakes ikke i folie, da blir de bare kokt.


I LOVE YOU!!!!!!

du må være den eneste jeg vet om som gjør det på samme måten som meg.
 
ORIGINAL: Snuppo og Sneipen

ORIGINAL: Labambie

Du legger et tykt la med havsalt i en ildfast form (eller langpanne om du skal lage mange), legger poteter oppå det (uten folie selvsagt) og inn i ovnen på 200 grader i ca 1 time.

Poteter bakes ikke i folie, da blir de bare kokt.


I LOVE YOU!!!!!!

du må være den eneste jeg vet om som gjør det på samme måten som meg.


Hørtes godt ut, men jeg har jo ikke havsalt da..... Grrrrrrrrrr!!


Takk for tips alle sammen, går å setter på ovnen,jeg... skjønner det tar tid... [;)]
 
ORIGINAL: Snuppo og Sneipen

ORIGINAL: Labambie

Du legger et tykt la med havsalt i en ildfast form (eller langpanne om du skal lage mange), legger poteter oppå det (uten folie selvsagt) og inn i ovnen på 200 grader i ca 1 time.

Poteter bakes ikke i folie, da blir de bare kokt.


I LOVE YOU!!!!!!

du må være den eneste jeg vet om som gjør det på samme måten som meg.


vi gjør også det på denne måten, nam nam (lager et kryss i de før jeg setter dem inn)
 
ORIGINAL: Turkisdilla

ORIGINAL: Snuppo og Sneipen

ORIGINAL: Labambie

Du legger et tykt la med havsalt i en ildfast form (eller langpanne om du skal lage mange), legger poteter oppå det (uten folie selvsagt) og inn i ovnen på 200 grader i ca 1 time.

Poteter bakes ikke i folie, da blir de bare kokt.


I LOVE YOU!!!!!!

du må være den eneste jeg vet om som gjør det på samme måten som meg.


vi gjør også det på denne måten, nam nam (lager et kryss i de før jeg setter dem inn)

Bruker denne måten jeg også[:)] Er jo det som skiller bakt potet fra andre poteter [8D]
 
ORIGINAL: Maanda

Det er bakt potet, så skal IKKE kokes[8D]

Pakk inni aluminiumsfolie og bak i ovnen til de er ferdige. Stikk en kniv inn i en og sjekk, kan ta tid, men kommer an på str. Beregn en time minst, gjerne 2 om de er store[;)]

 
Det er nettopp det du gjør når du pakker de inn i folie da [8D]
 
Vi gjør også som Labambie skrev [:D]
 
Back
Topp