*Frk.Rødhette*
Elsker forumet
Prøvde på generelt, men fekk jo så mange forskjellige svar, så spør her.
For det finns nok noken flinke desemberjente, som er rååå på bakt potet[;)]
Meg og samboer skal kose oss med dette i dag, og har kjøpt to store poteter !
Så lure eg på kossen eg gjer dette då.
Kor lenge skal di stå i ovnen?
Kor mange grade, og kas varme bruke eg?
Skal det smøres noko på skallet, skal det vera folie rundt?
Skal den vera på rist? visst ikkje, trenge eg bakepapir om ein har folie?
Alt eg veit er at eg skal kutta eit kryss i toppen og ha salt oppi......
Såå, jente!?=) Kossen gjer du det? ( som du skjønne , er ikkje så veeeldig god på matlaging...
)
For det finns nok noken flinke desemberjente, som er rååå på bakt potet[;)]
Meg og samboer skal kose oss med dette i dag, og har kjøpt to store poteter !
Så lure eg på kossen eg gjer dette då.
Kor lenge skal di stå i ovnen?
Kor mange grade, og kas varme bruke eg?
Skal det smøres noko på skallet, skal det vera folie rundt?
Skal den vera på rist? visst ikkje, trenge eg bakepapir om ein har folie?
Alt eg veit er at eg skal kutta eit kryss i toppen og ha salt oppi......
Såå, jente!?=) Kossen gjer du det? ( som du skjønne , er ikkje så veeeldig god på matlaging...
