Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Med det lille jeg har lagd/kokt så har jeg først most maten litt med en gaffel eller skje og så tatt det over i en sil for så å mose det i den og da blir alt garantert most uten klumperIdag fikk mi smake spaghetti og kjøttdeig, samme middag som resten av familien. Kokte spaghettien og stekte kjøttdeigen (uten salt) med smør uten salt. Sausen besto av tomater, gulrot, hvitløk, løk og oregano. Hun likte det kjempegodt, men jeg fikk den ikke helt klumpfri så klumpene var litt ekle ellers får hun grøt, fruktmos (eple, pære, sviske, aprikos, mango), og mye grønnsaksmoser (favoritten er mos av pastinakk, potet og gulrot med mye usaltet smør i). Har prøvd litt skive med smør og leverpostei men mye av det havner oppi ganen ennå, så jeg må alltid sjekke der før jeg legger henne ned etterpå. Hun har også fått smake sånne maispops, det er megapopulært. Fiskepudding var ikke dumt, det skal vi prøve oss på
Hva bruker dere andre for å få middagene helt most? Jeg bruker for det meste bare gaffel, evt stavmikser, men noen konsistenser er umulige å få most på den måten. Eller så har vi en dårlig stavmikser, hehe!
Oppskrift på middagsrettene ?Pasta bolognese, kylling og avokado, kyllingkarri, torsk med tilbehør og tomatbasert gryte med ytrefilet av svin har vært poppis til middag her, enn så lenge. Ellers har jeg lagd smoothiegrøt av diverse frukt og grønt, kokosmelk og avokado. Kjøpegrøt, smoothieposer, middagsglass med pasta. Skal prøve oss på brødskive i morgen.
Har bare googlet meg frem og tilpasset så det passer for lille. Matprat har mye fine oppskrifter, samme har barebrabarnematOppskrift på middagsrettene ?