Babyens to sider

En tråd i 'April 2017' startet av endelig_vår_tur, 29 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Når hun er mett er hun verdens herligste, søteste blidfis. Men når hun våkner og er sulten, gjerne hvis hun har sovet litt lengre enn de 3timene som pleier å gå mellom hvert måltid, da er hun skikkelig sinnatagg. Like overraska over hvor mye tæl de kan ha i seg hver gang det starter.
   
 2. Sykepleierinnen Gift med forumet Tilgangsansvarlig Augustbarna 2021 Aprillykke 2017 Juligull2021

  Vi er i en periode der gutten er glad og fornøyd på dagen, men i syv tiden på kvelden gråter han og er utrøstelig i to timer, kanskje tre. Der han ikke vil ha noe. I går spiste han kl 18.00 og nektet helt til klokken 01.00 i natt før neste måltid. I dag våkner han kjempe blid igjen.
   
 3. charmiiss Gift med forumet Aprillykke 2017

  Sånn er hun her også, snakk om gretten etter dupp nesten komisk! Må ha pupp før hun er snakkende til. Men leste en plass at i motsetning til oss så blir babyen sine mage helt tomme og derfor blir de kjempesultne. Prøver å tenke på det[emoji2]
   
 4. Haha så herlig :D
   
 5. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Ja det er sikkert og visst. Eier ikke tålmodighet når sulten river i magen. Så må prøve å være klar når tiden nærmer seg.
   
 6. Kjærlighetsbarnet Forelsket i forumet Aprillykke 2017

  Sånn er det her også. Hun spiser seg opp i timene frem til kl 23. Gjerne hver time. Hun sover ekstremt lite på dagtid, kun korte power naps på 20-45 min. Men til gjengjeld så spiser hun kun en gang på natta. [emoji16]
   
  • Liker Liker x 1
 7. Mjau Glad i forumet Assistert-jentene

  Akkurat det samme her [emoji3]
   

Del denne siden