Baby spinner rundt

En tråd i 'April 2018' startet av Småsnakk, 22 Aug 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Småsnakk Forelsket i forumet JuniJubel2021 *Aprilbaby 2018*

  Litlen søv veldig uroleg for tida, fleire som har det slik? Sparkar av dyna med det same og snur seg 90 grader i senga, med armar og bein mellom sprinklane. Er det no vi må kjøpe sengekantbeskytter? Sovepose ? Større dyne? Kva funker? Tar gjerne i mot råd. Har berre 60x80 dyna så langt
  PS. 4,5 mnd, ca7,5kg. Våkner ikkje, og har ikkje begynt å snu seg til magen enda. Vi våkner ofte pga han slår i sprinklane på senga.
   
 2. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Vi svøper fremdeles vår på 4 mnd, det kan en gjøre så lenge de ikke klarer å snu seg på magen selv. Det hjelper når hun er urolig, hun liker det godt. Hun sparker også av seg dyna, så vi svøper i et tynt teppe og har et tynt ullteppe over så det ikke blir kaldt, men heller ikke for varmt. Funker som bare det :) hun fekter mye hvis ikke, og har nettopp oppdaget hendene sine, så blir liggende og dra ut smokken og putte den inn igjen i stedet for å roe seg og sovne. Har ikke sengekant på, bare lammeskinn som hun sover i. Sånn sovepose ser jeg ikke helt vitsen med, det blir jo kaldt på armene, og hun hadde nok bare sprella masse i den her likevel.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Har det likt, har kjøpt sebra sin sengeslange å lagt i senga. Nå stapper han ikke armer og bein ut sprinklene hvertfall. :p
   
  • Liker Liker x 1
 4. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Her bruker vi nattpose nå pga dyna ble sparka over hodet og av han og i alle retninger egentlig! Hjelper på det problemet hvertfall. Vet en kan få seler med disse posene da, men det har vi ikke prøvd siden han ikke snur seg rundt og beveger seg. Men regner med det kan funke?:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden