Baby nr. 1 - hvor blir du av?

En tråd i 'Dagbøker' startet av Trønderprøver, 11 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Haha, joda er bare 9 dpo på fredag, men skuffelsen kommer jo uansett hvilken dpo det er :hilarious: Skal prøve å vente så lenge jeg kan, men jeg er allerede utålmodig :rolleyes:
   
  • Enig Enig x 1
 2. ConCon Glad i forumet Vi som prøver :)

  Jeg vet akkurat hva du mener.
  Folk som ikke prøver skjønner ikke at det ikke går an å ikke teste tidlig. 2 uker å vente er for lenge.
  Jeg starta å teste rundt 9dpo forrige PP og fikk negativ helt fram til 14dpo. Først da fikk jeg svak positiv. Så jeg skal PRØVE å vente til da denne gangen men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å starte å teste rundt 10dpo og være skuffa i flere dager før jeg forhåpentligvis får positiv :hilarious::p
   
 3. Nutte Betatt av forumet

  Åå kan det være en festedipp?!:nailbiting: Er så spent!! 9 dpo er jo veldig tidlig, hadde heller venta et par dager med å teste og nytt helga❤️
   
 4. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Det kan visst være mye forskjellig. Ble plutselig litt redd for at en ny EL var på vei, men el-testen var negativ samme dag, puh!
  Tempen er bittelitt høyere i dag igjen, så det går riktig vei iallefall! Spennende å følge med, selv om jeg ikke har noe særlig symptomer og forbereder meg mentalt på negative tester.:rolleyes:

  Jeg får se hvordan testetrangen er i morgen.:hilarious: I dag føles det ikke så stress å vente til søndag, så kanskje jeg klarer det!:smiley-bounce012 Jeg oppdaterer!

  Har du noen planer for PP9? :Heartpink
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 5. Nutte Betatt av forumet

  Ja, det var lurt å sjekke med en eltest likegodt, så er du sikker! Godt det ikke var ny el da:woot:

  Positiv med høyere temp, og symptomer har jeg gitt opp for lengst:hilarious: Er så mange som ikke får det etter ikm uansett:wacky:

  I mine tidligere pper har jeg prøvd ut både grapefruktjuice, ananas og babyklister, i tillegg til folat og omega 3, selvfølgelig. Denne ppen dropper jeg alt av kjerringråd og skal til gyn i morgen:) Testet mannens svømmere i går og de var meget bra:) Så da gjenstår det bare å se:nailbiting:
   
 6. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Åh veldig spennende med gyn! Godt å høre at mannen er i tipp topp form, satser på at du også er det :love017. Gleder meg til å lese hvordan det har gått!

  Jeg tok en "minisjekk" hos fastlegen min i januar (hun har UL-maskin), og hun syntes alt så bra ut, men hun er jo ingen "ekspert" på området som hun selv sa. Så jeg har vurdert å bare sende mannen først for å få sjekket han, i tilfelle det er der det ligger og jeg slipper en sjekk.. Han er forsåvidt med på det. Fikk du han til å dra til fastlegen sin, også leverte han inn en særprøve der eller?
   
 7. Nutte Betatt av forumet

  Ja, vi ble veldig letta. Jeg vil heller at det skal være noe «galt» med meg enn med han, for både han sin maskulinitet:joyful: og fordi det er lettere å ordne opp hos meg (forhåpentligvis):)

  Vi tenkte også at det er lettere å sjekke mannen først og utelukke han, siden det er en større prosess med oss damer:joyful:

  Vi bestilte en sædtest på nett bare, var det han var mest komfortabel med:) Tenkte å bestille sånne billige strimmeltester, men alt var utsolgt:eek: Så måtte kjøpe en dyrere en. Ble denne:
  https://www.billige-tester.no/saedkvalitetstest/fertilityscore-saedtest?gclid=Cj0KCQjwmpb0BRCBARIsAG7y4zZGUP_b7FFlF-BzmxnVYRWS9y6g5sM0g_MJOpp98pmqS1_ZxyYA19AaApreEALw_wcB

  Den er litt mer avansert enn en strimmeltest, ble overraska da jeg leste bruksanvisningen:hilarious: Men jeg jobber på lab til vanlig, så synes egentlig det bare var gøy:hilarious: Denne testen måler BÅDE motilitet (friske svømmere) og om det finnes >20 mill sædceller (laveste nivå som må til for å gjøre noen gravide innen 12 mnd i følge WHO). Vanligvis har en mann rundt 300 mill sædceller:) Billigere tester tester kun hvor mange svømmere det er, og ikke om de er friske nok til å befrukte ett egg. Så de kan gi falsk positiv:wacky: Vil anbefale en slik test om dere vil teste hjemme:) Merket at begge to her ble veldig letta av resultatet:)
   
 8. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  PP8 - 8 DPO

  Dagens update:
  Temp: 36,57 - et minihopp opp fra i går. :smiley-bounce012

  Symptomer: Nada. Kjenner litt stikking i livmorområdet og korsryggen, men det gjør jeg hver syklus..

  Humør: sykt kort lunte. Har vært småirritert og sur i hele dag, bare "fordi det er en kjip dag". Enten er PMS her for alvor, ellers så begynner jeg å merke effekten av å være bare hjemme med typen 24/7. :shifty:

  Blir godt med fredag i morgen! Selv om jeg har hjemmekontor og styrer dagene selv, kommer fortsatt godfølelsen når det er fredag!

  Er det bare meg som er litt lei i dag eller? :hilarious:
   

  Vedlagte filer:

  • Optimistisk Optimistisk x 1
 9. Mangojenta Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Ikke bare du:p Kjenner meg veldig igjen med fredagsfølelsen. Godt å få noen avbrekk og endre rutinene litt i helgene!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  PP8 - 9/10 DPO

  Dagens update:
  Temp: 36,63. Nok en liten økning fra i går.

  Symptomer: Samme stikninger i nedre mage/korsrygg som vanlig. Halsbrann. Hodepine.

  Humør: Optimistisk og klar for helg!! I natt drømte jeg at jeg fikk en positiv graviditetstest, og jeg var så overrasket og lykkelig! Det stakk litt ekstra i hjertet da jeg våknet og skjønte det var en drøm, og tanken på å se to streker på en test virker helt fjern for meg!

  Jeg er veldig stolt av at jeg ikke har testet ennå, vanligvis klarer jeg ikke holde meg lenger enn 7 dpo, og da har jeg jo en hel uke med skuffelser foran meg. Jo nærmere jeg kommer IKM - desto færre dager med skuffelser!

  Jeg lastet ned Fertility Friend i dag, fordi jeg ser at så mange andre bruker det, så jeg var litt nysgjerrig. Den appen mener at jeg er 10 dpo i dag da, noe som kan stemme ettersom jeg fikk positiv el-test på ettermiddagen CD16.


  Dette er jo første syklus jeg temper, og jeg syns ikke det ser så verst ut! Jeg lurte fælt på hvorfor det var sånne trekanter på slutten, men etter et googlesøk skjønte jeg at det er fordi jeg har tempet 1 time "tidligere" enn resten av syklusen, pga sommertid.
  b_Uw68B2.png

  Håperhåperhååååper tempen skyter i været i morgen!!
   
  • Optimistisk Optimistisk x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. SoonToBeMama Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene Snøkrystallene2021❄️

  Wow for en fin graf!! Spennende med kanskje en festedipp:woot::pompus:

  Sykt imponerende at du har klart og ikke teste enda!
  Syns dette ser lovende ut!
  Men kjenner igjen tankene dine om hvor fjernt det virker å få postiv test. Men en dag et det din tur så det kan like godt være nå!:joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Jeg vet, jeg er sykt imponert selv:hilarious: Men trangen til å teste blir vesentlig mindre av å tempe hver morgen. Da får jeg liksom utløp for testetrangen da!:rolleyes:

  Jeg kan ikke engang se for meg hvordan det er å stå med en positiv test i hånda, det er så rart å tenke på. Men som du sier, en eller annen gang MÅ det jo gå. Krysser fingrene både for deg og for meg denne PP'en. Følger med deg i IKM uke 13 gruppa, og håper spiren sitter for deg denne måneden! :Heartred
   
  • Enig Enig x 1
 13. SoonToBeMama Elsker forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene Snøkrystallene2021❄️

  Føler sånn med deg!:Heartred
  Ååh så god du er! Tusen takk! Nå skal det være våres tur! :love017
   
 14. VanillaSukilla Glad i forumet Vi som prøver :) Himmelbarn

  Lykke til :) Krysser fingrene :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Nutte Betatt av forumet

  Ååå så fin graf!! Har troen på dere denne ppen:smiley-angelic001❤️❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Håperpånr3 Glad i forumet

  Å, dette var utrolig spennende lesing! Skal du teste i kveld??

  Kjenner ikke til temping og sånn, men virker jo veldig lovende basert på de andre kommentarene der :) Dette gleder jeg meg til å følge med på :)

  Jeg er CD 15 og 4 DPO. Målet mitt er å vente til mandag med å teste, da er jeg 7 DPO, haha. Såååå tålmodig er jeg..
  Kjenner meg igjen i det du skriver som symptomer, så jeg er fryktelig spent på resultatet ditt :)
  Har hengt meg litt opp i el slim og sekret også jeg da.. Har ikke merket noe til el slim hos meg, men positiv el test. Har du hatt det? Hva slags sekret har du nå? Hahaha, det er noe jeg ikke pleier å si så ofte :)
   
 17. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)


  Haha, det er veldig komisk alt det man prater om her inne egentlig! Har fulgt med litt på hva du har skrevet de siste par dagene på forumet, så bare hyggelig å kunne utveksle erfaringer!

  Jeg følger ikke så mye med på slim og sånt egentlig.. Jeg har alltid hatt en del av det, ikke bare rundt EL, men hele syklusen, året rundt. :hilarious: Men jeg merker forskjell ca. 5 dager før EL, når det blir tyntflytende og mer vannaktig. Et par dager etter el går det tilbake til å være litt tykkere, seigere og mer hvitt. :hungover: Og det er det nå også!

  Jeg må se hvordan grafen min ser ut i morgen. Er det er stort hopp opp blir det en test, men hvis den er ganske lik som i dag eller går nedover prøver jeg å vente litt til. Jeg er egentlig skikkelig utålmodig av meg, men jeg bare orker ikke den skuffelsen med en negativ test akkurat nå!

  Kan anbefale temping! Første måned jeg prøver, men det gir meg mye mer kontroll på eggløsning føler jeg. Man får det liksom bekreftet svart på hvitt!

  Lykke til!:Heartred

   
 18. Håperpånr3 Glad i forumet

  Så gøy at du også har lest litt hos meg - veldig hyggelig å kunne utveksle erfaringer, tanker og ting som oppstår. Jeg har ikke fortalt noen andre at vi prøver og mannen forstår seg ikke helt på det med livmortapp, eggløsning og sekret, så har blitt en flittig bruker av Babyverden de siste ukene :)

  Det høres litt likt ut som meg denne syklusen egentlig (utflod). Min var litt mer vannete før EL og er mer hvit og kremet eller melkete. Føler min er en blanding av de to. Det er ikke seigt, men kan jo være det blir mer sånn mot IKM. Er såååå spent på den testingen din! At du klarer å holde deg enda mer! :) Jeg kommer nok til å prøve temping neste PP - tror jeg kan like den kontrollen og det å ha oversikt på en annen måte enn ved EL testing. Liker det også jeg da, men det krever litt mer (at jeg ikke drikker eller tisser i fire timer midt på dagen - kjenner det er litt utfordrende).

  Masse lykke til til deg også - jeg kommer til å følge med i spenning og krysser fingrene for at du legger ut en positiv test ila helgen :) <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Ja, prøv det! Husk termometer med 2 desimaler :love017

  Jeg legger ut uansett, om det er negativ eller positiv test! Blir spennende å følge med på deg også, ettersom du har så mange symptomer!!:happy:
   
 20. Håperpånr3 Glad i forumet

  Takk for tipset - det skal jeg huske på :)

  Det kan godt være at kroppen min er sånn uavhengig om det tilfeldigvis matcher med symptomer på svangerskap. Jeg blir fort kvalm og svimmel, så det kan være kroppen min finner balansen på hormonene etter uttak av hormonspiral. Så det at jeg har endel symptomer trenger absolutt ikke å bety noe. Gleder meg til å følge med på deg fremover :)
   

Del denne siden