Baby nr. 1 - hvor blir du av?

En tråd i 'Dagbøker' startet av Trønderprøver, 11 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Hei alle sammen!

  Jeg ble plutselig inspirert til å skrive min egen dagbok, nå som jeg har skjønt at det er en del andre som befinner seg i samme situasjon som meg.

  Litt om meg:
  Jeg er 29 år, blir 30 i mai. Mannen min er 39 år, altså 9 år eldre enn meg. Vi giftet oss for 2,5 år siden, og vi har nå hus og hund. Vi lever et aktivt liv, med mye jobb, trening og sosiale ting. Vi har altså ingen barn, og prøver nå på vårt første.

  Prøveperioden:
  I april 2019 bestemte vi at jeg skulle slutte på p-piller. De første to syklusene var lange (45 og 38 dager), men siden juli 2019 har jeg hatt relativt stabile sykluser, iallefall frem til nå. Vi var forsiktige de første månedene og brukte kondom, ettersom mannen min skulle begynne i ny jobb i august.

  I august 2019 begynte prøvingen. Jeg var forberedt på at det kom til å ta litt tid, men ble allikevel skuffet når de negative testene kom, måned etter måned. Jeg startet med å ta eggløsningstester i oktober 2019, og har fått positive tester rundt CD14 hver måned.

  PP1: 29 dagers syklus. Neg. g.test.
  PP2: 34 dagers syklus. Neg. g.test.
  PP3: 29 dagers syklus. Neg. g.test.
  PP4: 29 dagers syklus. Neg. g.test.
  PP5: 28 dagers syklus. Neg. g.test.
  PP6: 33 dagers syklus. Neg. g.test. (Pga. sykdom ble denne PP litt halvhjertet)
  PP7: 26 dagers syklus. Neg. g.test. Grapefruktjuice og ananas!
  PP8: 32 dagers syklus. Neg. g.test. Grapefruktkjerneekstrakt, ananas og prefert!
  PP9: 29 dagers syklus. Neg. g.test. Prefert.
  PP10: Pågående

  Når jeg nå starter denne dagboken i mars 2020 er vi i PP8, og har ennå ikke fått en eneste positiv test. Dette bekymrer meg litt. Jeg sier ikke at jeg gjerne vil gjennomgå en SA eller MA, ikke misforstå meg, men går man gjennom dette vet man iallefall at man kan bli gravid. Vi har kommet til det punktet hvor vi er usikre på om vi kan bli gravide i det hele tatt.
  SÅ.. Fertilitetssjekk hos Klinikk Hausken er nå bestilt, og vi skal dit 26.mai 2020! :smiley-bounce012 Jeg er veldig veldig spent! Håper de kan hjelpe oss med veien videre!

  Følg gjerne med på dagboken min, og jeg blir kjempeglad for erfaringer, innspill og tanker rundt dette med prøving og svangerskap. Jeg syns det er så fint å snakke om dette, det er fort gjort å bli deprimert hvis man holder alle tankene og bekymringene inni seg.  - Trønderprøver
   
  • Hjertelig Hjertelig x 6
  • Optimistisk Optimistisk x 3
  Last edited: 21 Mai 2020
 2. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Gratulerer med dagbok ;) Og lykke til med videre prøving! Skjønner godt du begynner å bli utålmodig på å få positiv test.. Man håper jo selvsagt at en fertilitetssjekk ikke skal vise at noe er galt, men samtidig, hvis noe er galt kan man jo få hjelp :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Minimalle94 Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Så fint at du har begynt å skrive dagbok! Blir spennende å følge deg og håper du får en positiv test om ikke lenge, som holder helt til termin❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Junibarna 2019

  Spennende med dagbok og spennende med sjekk på Hausken. Det er godt å føle at man gjør noe aktivt for å få ting til å skje. Dessuten er det bedre å vite med sikkerhet at alt ser bra ut, og skulle ikke det være tilfelle så er det bra å vite det også for da kan man gjøre noe med det :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Absolutt! Veldig spent på å høre hva de sier. Jeg tok en rask sjekk hos fastlegen min for noen måneder siden, og alt så bra ut, men sjekket nok ikke veldig nøye. Mannen min har aldri tatt en sjekk nedentil, så jeg er nysgjerrig på hva hans resultat er også:hilarious:
   
 6. Nutte Betatt av forumet

  Gleder meg til å følge med på deg her:love017 Er som sagt i en samme situasjon som deg. Enn så lenge er jeg optimistisk og tenker at det kan ta tid for noen å bli gravid, selv om det nødvendigvis ikke er noe galt. Krysser fingrene for oss:smiley-angelic001

  Ser du også har prøvd både grapefrukt og ananas:joyful: Denne ppen har jeg bestilt babyklister og tenker å prøve det for første gang, har vurdert det en stund, men har vært litt skeptisk. Er enda mer skeptisk til bidronninggele og wild yam, så det tør jeg ikke prøve enda:nailbiting: Har du vurdert noe av dette?:)
   
  Last edited: 12 Mar 2020
 7. Majaflyfly Forelsket i forumet

  Masse lykke til med babyprøving :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Jaa, jeg vet det! :love017 Du må bare bruke denne siden til å skrive du også! Jeg er helt enig, det tar nok bare lang tid for noen, uten at noe er galt! Så her er det bare å krysse det som krysses kan og håpe det skjer for oss snart! :smiley-angelic001

  Hehe, ja! Jeg prøvde grapefruktjuice og ananas forrige periode. Problemet er bare at jeg får litt sure oppstøt av å drikke mye juice, og jeg begynner å klø i ganen av ananas, så ikke en veldig god kombo for meg:hilarious: Har vurdert både babyklister og bidronninggele selv, men har ikke testet det ennå! Du må dele erfaringene dine fra klisteret da! Denne måneden er det fokus på temping for første gang, og jeg har kjøpte grapefruktkjerneekstrakt og prefert glidemiddel. Så.. jadda.. Alt det rare man skal prøve altså!:hilarious:
   
 9. Nutte Betatt av forumet

  Haha, ser den! Blir sår av ananas selv og grapefruktjuice smaker pyton:yuck: Jeg og vurderte grapefruktekstrakt, men er litt usikker på om det hjelper på noe babylaging når jeg allerede produserer en del elslim selv. Er på cd5 i dag, så vet ikke om jeg rekker å få bestilt før el uansett:joyful: Du får holde oss oppdatert om den der!:happy: Blir spennende med temping, jeg synes det er kjempe fascinerende hvertfall:joyful: Ja, skal huske på å fortelle om klisteret!:happy: Merker jeg gruer meg litt, håper den ikke tuller med syklusen liksom:nailbiting:
   
 10. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  PP8 - CD4

  Nå er jeg på dag 4 av en ekstremt kraftig tante rød (TMI, heheh), og jeg begynte å tempe for tre dager siden! :happy: Blir spennende å se grafen etter hvert!

  Dette landet ned i postkassen min i dag: 20200312_171000.jpg

  Prefert og grapefruktkjerneekstrakt!
  Dette er altså pp8's ekstrahjelpere. :hilarious:Spennende å prøve, ser det er mange ulike meninger om disse hjelpemidlene, og hvorvidt det fungerer. Men jeg prøver gjerne!!:smiley-bounce012

  Noen som har blitt gravide den måneden de brukte noe av dette? :pompus:

  -Trønderprøver
   
 11. Mangojenta Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Heii :Heartpink gleder meg til å følge deg fremover! Har også bestemt meg for å prøve temping og grapefrukt juice denne PP. Ser vi er i samme IKM gruppe også!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 12. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Så hyggelig med besøk:Heartred Du må holde meg oppdatert på hvordan det går med deg og da! IKM uke 15 - wohhhooo!!
   
 13. Mangojenta Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Det skal jeg gjøre:Heartpink har også dagbok som jeg oppdaterer litt meget ofte om dagen:laughing002 da vi for det meste er hjemme pga viruset som herjer..

  IKM uke 15 er uka! tenk så koselig med en liten påske spire i magen! da skal jeg faktisk KUN sitte i sola, nyte påska og forhåpentligvis et lite knøttefrø :Heartpink
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 14. Spøkelse Gift med forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Masse lykke til med prøvingen ❤️ Kjenner til bekymringene som kommer snikende på mens pp´ene passerer uten resultat. Håper du snart opplever babydrømmen din!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. forumNoob Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Hei! Kjenner meg veldig igjen i din historie her. Er 27 år gammel og bor i Trondheim. Min samboer og jeg har vært aktive prøvere siden mai 2019, men ingenting skjer. Ikke en eneste positiv test. Men så har jeg uregelmessige sykluser, så har vært vanskelig å time ting til riktig tid. Har akkurat begynt med temping, det syns jeg er fantastisk! Vi har ellers ikke prøvd andre tiltak ennå.

  Veldig spent på å følge med videre hvordan det går på Hausken! Kanskje blir det noe slikt på oss etterhvert. Lykke til :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Fint å se at det ikke bare er jeg som er i denne situasjonen:Heartred Jeg er veldig spent på å høre hva de sier på Hausken! Vi er litt i tenkeboksen på å utsette timen noen uker da. Vi syns på én måte det føles litt egoistisk å dra på en fertilitetssjekk, når det er så mye annet viktig som står i fokus i Norge for tiden..:oops:
   
 17. Nutte Betatt av forumet

  Jeg har lurt på om den timen deres ble utsatt pga viruset nå? Men virker ikke sånn:happy: Skjønner at det føles uviktig nå, men folk må da få lov til å leve selv om det er et virus som sluker samfunnet i disse dager. Kan ikke bare handle om det.. Er såå spent på å høre skjønner du:love017
   
  • Enig Enig x 1
 18. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Å, så koselig at du følger med! Nei vet du, vi har ikke hørt noe mer fra de, så regner med at ting går som planlagt. Det er mulig de har kansellert timer der disse to ukene, men vi har ikke time før den 31.03, så det er vel rett etterpå. Regner med de sier fra hvis de må utsette timen :hilarious: Hvordan går det med deg?:happy:
   
 19. forumNoob Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Ja, veldig enig :Heartred Jeg har egentlig aldri hatt noe forhold til forum før, men merker at i en slik situasjon er det godt å finne sammen med andre som står oppi det samme selv. Er ingen av vennene mine (som jeg vet om) som har vært eller er i samme situasjon, og selv om samboeren min er veldig støttende er det naturligvis ikke like lett for han å relatere seg til alt jeg går og funderer på rund utflod, menssmerter, temperatur osv :laughing002 Er dere åpne med de rundt om at dere prøver?

  Jeg ville venta med å utsette timen, 31. mars er enda ei stund til. Er jo dessverre en sjans for at de vil utsette den etterhvert, men tenker det ikke er noe dere skal trenge å ta stilling til (annet enn for egen del selvsagt) :Heartred Vet dere hva denne første timen der innebærer?
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Nutte Betatt av forumet

  Ja, ikke sant. Får vel bare vente og se:)
  Jeg er kommet i pp7 og venter el i helga:) Venter på babyklister (kommer på posten i morgen), så er spent på prøve det denne perioden!:smiley-angelic001
   

Del denne siden