Baby høyt oppe?

En tråd i 'November 2020' startet av Elieli, 2 Aug 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. abrakad Forelsket i forumet

  Hei :)
  Jeg et straks i uke 26, og har kjent bevegelser noen uker. Men nå er det jo skikkelig Texas der nede, så gøy! :woot::woot:
  Jeg er førstegangs og dette er sikkert et dumt spørsmål, men er babyen så høyt oppe i magen allerde? Når jeg ser på illustrasjonsbilder av uke 25/26 så er kanten av livmora nådd navlen, men jeg kjenner tydelige spark og bevegelser mye lengre opp:wideyed: Skal ikke klage, for all del! Jeg bare lurer på om flere har der slik? Er der normalt?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Heidi95 Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Jeg er 27+0 i morgen og var på svangerskapskontroll tidligere denne uken. Da var livmora mi ganske mye høyere opp enn navlen, så det er nok helt vanlig det altså. Jeg merker også bevegelser ganske høyt opp.
  Kan være på den ene siden i det ene øyeblikket og like etterpå på andre siden :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Her var babyen oppe til over navlen i uke 20, er nesten oppe ved ribbeina nå (25+6) men jeg er svær ;) Ligger på 97,5% på kurva foreløpig, forrige graviditet lå jeg langt over alle kurver på slutten så jeg regner med å bli svær.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Susn87 Andre møte med forumet

  Er 25+4, og kjenner også bevegelse godt over navlen:love7 Er også førstegangs, og har kjent mer og mer for hver dag. Såå koselig!:Heartblue
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 5. Sozo Forelsket i forumet Marsboerne 20 18 Novemberlykke 2020

  Jeg også. Jeg sa til jordmor at jeg følte jeg hadde ungen oppe i halsen. Det mente hun ikke var rart, for livmor var avsluttet ca midt der ribbeina møtes. Hun sa « du går ikke så mye ut, men livmoren din er allerede veldig høy». Blir spennende å se hvordan dett utvikler seg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 6. abrakad Forelsket i forumet

  Så gøy :love7
  Bra vi er flere med samme luksusproblem :joyful:
  Jeg har også blitt veldig stor, og mange spør om jeg ikke er lengre på vei enn jeg er, så fikk det plutselig for meg det med livmora og at jeg kjente babyen så langt opp, så ble plutselig litt stressa hahah :rolleyes: Men om vi er flere så orker jeg ikke tenke mere på det :D
   
 7. SmerteiHjerte Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Jeg er 24+4 og har kjent mye liv over navlen. Her en dag lå hun til og med så langt oppe jeg følte hun nesten var oppe med puppene. Kjennes ut som kanten på livmoren er mellom navlen og ribbeina.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Her er livmora også nesten opp til ribbeina kjenner jeg, men foreløpig har jeg litt plass til lungene :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. NR93 Flørter med forumet

  Jeg måtte Google etter å kjent spark over navelen :hilarious: jeg fant denne, litt lengre ned i artikkelen står d litt om hvor mange cm under/over navle livmoren er i div uker :D https://www.babyverden.no/Gravid/Diverse/Nar-kommer-magen/
   
  • Liker Liker x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 10. Monimo Flørter med forumet

  Jeg er i uke 27 nå, og for under ei uke siden begynte jeg plutselig å kjenne han sparka nesten oppe med ribbeina :hilarious:
   
 11. Liljepia90 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberlykke2020❤ Novemberlykke 2020

  28+1, kjenner baby sparker i ribbeina når jeg ligger. Siger ned når jeg står, når ikke opp da.
   

Del denne siden