Baby 4 mnd vil ikke spise!

En tråd i 'Spør ernæringsrådgiveren' startet av Bkno1573092, 12 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno1573092 Første møte med forumet

  Vår jente er nå snart 4 mnd og dette problemet har vart ca 2 mnd allerede..

  Hun var født ca 1 mnd for tidlig og har fra dag én fått både pupp og flaske til ALLE måltid. Dette fordi hun var så liten når hun ble født at hun drakk for lite av puppen og ble alltid så sliten, så vi måtte supplere med flaske til alle måltid. Fra fødselen av så måtte vi mate henne hver 3 time og dette gikk greit til frem til for 2 mnd siden... Da var det omtrent full stopp. Først trodde vi det var brystvegring men det kan ikke stemme, så trodde vi det var spisevegring men det stemmer heller ikke. Hvertfall ikke 100%. Eneste sjansen vi har nå til å få i henne mat er å mate henne i søvne. Hun spiser kun 5 ganger i døgnet om vi er heldig. Jeg er så utmattet og rådvill og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler vi har prøvd ALT. Har noen opplevd det samme?

  Vi har prøvd malt i flaska, mate forskjellige steder, mate av forskjellige folk, mate med forskjellige flasker, kun mm, kun mme, blanding av både mm og mme, mate i alle stillinger blant annet...

  Hun spiser godt om morgenen etter hun har sovet ca 6 timer og jeg må vekke henne for å starte dagen med måltider ellers får vi ikke i henne nok i løpet av dagen.

  Dette er så vondt og jeg lurer på om noen kan hjelpe meg? Eller om noen har opplevd det samme?

  Vi har vært hos barnelege og helsesøster og prøvd alle råd uten hell.
   
 2. Ikke i bruk Forumet er livet

 3. Thea fra Melk.no Flørter med forumet

  Hei,

  Dette kan jeg dessverre ikke svare på. Dersom du er bekymret for at barnet ditt ikke får i seg nok mat, må du kontakte helsestasjone eller fastlege på nytt.

  Ønsker deg lykke til.
   

Del denne siden