Bæresele

En tråd i 'Mars 2020' startet av Katta92, 23 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017

  Jeg hadde ergobaby 360 sist, og den er skikkelig stiv og klumpete! Velg en uten spedbarnsinnlegg, og med mykt og godt panel. Styr unna babybjørn og stokke pga manglende ergonomi for baby og deg selv. Jeg har lenny lamb, lennyup bæresele som jeg elsker, men den passer litt bedre fra 5+ kg. Bærer i vevd og elastisk sjal nå som han er så liten.
   
  • Informativ Informativ x 1
 2. Blomsterguri Betatt av forumet Marsboere 2020 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Litt sent ute her, men vet mange er fornøyd med ergobaby embrace så krysser fingrene for at den passer for dere også :)
  Jeg har elastisk sjal og en angelpack bæresele. Jeg knoter litt med stramminga på det elastiske sjalet, men angelpacken synes jeg funker bra :)
  Kjøpte en ergobaby 360 før mini ble født, men den solgte jeg videre med en gang. Den var alt for klumpete og stiv for meg.
   
 3. Jeio Flørter med forumet Marsboere 2020

  Jeg har både elastisk sjal og ergobaby embrace. I bæresjalet følte jeg han seig veldig ned, så det bruker jeg bare inne. Kanskje jeg ikke knyter hatt nok.. når jeg skal ut med hunden bruker jeg embrace selen, der sitter han godt synes jeg.
   
 4. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Sniker: er ergobaby embrace sånn at mor/far må ha et bånd rundt midjen? Hvorfor er det sånn? Jeg har null muskler i dette området og det ser forferdelig slitsomt ut å gå rundt med et sånn bånd rundt den mykeste delen av meg? :bag:
   
 5. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Midjebelte ja, alle bæresele har det (bortsett fra onbuhimo, men den kan ikke brukes til nyfødt, passer best fra de kan sitte selv ca). Vekta fordeles ganske greit så ikke sikkert du merker noe til det. Er for å holde setet trygt på plass. Mulig vevd sjal vil være mer behagelig til deg, eventuelt meh dai med sjalstropper. Jeg merker ikke så mye til midjebeltet, men jeg er godt polstra. :p Vevd sjal skal være det som er mest behagelig uansett ifølge de som har prøvd det, men krever litt mer trening enn sele.

  Flere seler har god polstring da, og vekta fordeles så blir ikke så mye trykk på enkeltpunkt. Gitt at sela passer og er justert riktig. :)
   
  • Informativ Informativ x 1
  Last edited: 2 Apr 2020
 6. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Interessant....!!! Tror jeg må google litt før vi bestiller noe, det var jeg ikke klar over :) Takk for super info!!
   
 7. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Min seg også enormt i sjalet uansett hvor godt jeg følte jeg strammet, men så plutselig klarte jeg stramme bedre og da ble det ikke noe sig
   
 8. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Og om jeg ikke husker feil er du vel høy og slank (høres litt stalkeraktig ut :hilarious:). Vær litt ekstra nøye mtp sele da, for mange passer dårlig til smalere bærere. Ringslynge kan være et alternativ og, men de er ofte ikke så gode å bære i over tid. Lærte nettopp at det finnes elastisk ringslynge også.

  Om du syns vognjungelen er stor, så bare vent til du beveger deg inn i bæreverden! :hilarious:
   
 9. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Haha! Joda, stemmer det. 175cm og 53cm... BMI ala underernært og jeg fikk grøss i meg av å se det magebeltet :p
   
 10. KML Glad i forumet Marsboere 2020

  Vi har kjøpt baby bjørn bæresele. Blir ik brukt enda men kjekt når man skal levere på skolen og bhg :) slipper å dra med meg vogna, så fram til at jeg ikke går å henter de da :) hadde babybjørn til de to eldste å. Hadde å bære sjal til de men ble ikke brukt i d hele tatt, da ingen av dem trivdes noe særlig i d. Ble for varmt å de fikk bare varme utslett...
   
 11. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Sjekk ut Oscha cairis eller didymos didyklick f.eks. :) Oscha har så utrolig mye lekkert!
   

Del denne siden