Trollmor Til Tre
Forelsket i forumet
er det greit? Det står at den er pasteurisert
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja. Må kunne stole på produsenten.
Ja har hørt det fra noen som har spurt dem. Men er jo bare å sende en mail til dem om man lurer og vil forsikre seg om at det er sant.Men har de sagt det er trygt?? Mener jeg har lest at de ikke kunne gå god for det nemlig... Men HVOR husker jeg ikke
Jeg kontaktet de og fikk bekreftet at jeg kunne spise det!!Jeg har hørt begge dele. Mener også jeg har sett en uttalelse fra apetina om at de ikke kan garantere for at det er helt trygt? Jeg velger å holde meg unna,... Enda jeg er veeeeldig glad i det
Ja har hørt det fra noen som har spurt dem. Men er jo bare å sende en mail til dem om man lurer og vil forsikre seg om at det er sant.
Jeg kontaktet de og fikk bekreftet at jeg kunne spise det!!
Samme der og. Gilde sier det er trygt. Matportalen sier at man må kunne stole på gilde. Ergo salami fra gilde er trygt å spise.Men da er det jo greit
Er så mye meninger omkring alt så.. Da jeg ble gravid i 2008 fikk jeg IKKE spise salami, før jeg fikk det likevel.. Og nå kan jeg ikke spise det ..haha
Samme der og. Gilde sier det er trygt. Matportalen sier at man må kunne stole på gilde. Ergo salami fra gilde er trygt å spise.
Hva med cottage cheese? Jeg har spist den sist i går med rømme 39% fra Røros, men tenkte på at det er også myk ost, Herregod(((
Hva med rømme ellers? Uff, så mange ting å tenke på..
Listeria fins i veldig mykje, men i så små mengder at vi ikkje blir sjuke av det. Det er når matvaren får ligge ei stund at bakteriene utvikler seg og blir fleire at det kan bli ein risiko. Derfor bør vi som gravide ikkje spise spekemat feks, fordi holdbarhetstida er for lang, så listeria kan få muligheten til å vokse seg stor og sterk.. Har eg blitt forklart..Jeg har lest på Matportalen nå om at det er trygt å spise Appetina ost på glass.
Interessant med Listeria bakterie, er det bakterie som er i f rks kjøttpålegg i utgangspunktet eller den kan "oppstå" i kjøleskapet?) Jeg har ikke funnet svar på det.