ang middagspannekaker

Lodviss

Elsker forumet
Ser det er så mange her som har pannekaker til middag. Det har jeg aldri hørt om før (utenom fleskepannekaker da) [8|][8D].
Hvordan lager dere dem? Hva er forskjellen på dem og vanlige pannekaker eller forsåvidt fleskepannekaker (der kutter hvertfall jeg bare ut noe av sukkeret og slenger oppi baoonfett)
Og hva bruker dere dem sammen med?


Det høres jo så godt ut![:D]
 
Vi har enten fleskepannekaker- som hos oss vil si vanlige pannekaker med masse bacon,makaroni og kokte poteter til. Eller så har vi pannekaker med blåbærsyltetøy + tomatsuppe [:)]
 
Jeg lager røre med 1 dl grovt mel og 2-3 dl fint mel. Ikke sukker i. 
 
Her er det fast pannekakaetirsdag hver tirsdag.
 
Lager da røre av egg, mel, melk og salt...burker aldri sukker i vanlige pannekaker (så sant de ikke skal brukes som dessert da).
 
Serverer med kokte poteter, smør,  sukker, bacon og blåbærsylte, så får folk velge det tilbehøret de vil ha selv
 
Pannekaker med flesk/bacon i eller uten lages helt likt her i gården.
Så og si ikke noe sukker i røra. Steker små flesk/baconbiter først, hiver over røra og steker med kjøttet inni.
Eller uten.. spiller ingen trill.
 
Back
Topp