Anbefaling av sted til ultralyd i uke 12?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Lamalama, 28 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lamalama Betatt av forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Ønsker å ta ultralyd i uke 12, for å se om alt er bra med fosteret. Ønsker et sted som er flinke, hyggelige, nøye og som henviser videre dersom de skulle finne noe galt(engstelig for at dersom fosteret ikke er friskt, at det ikke blir oppdaget). Stedet må være i Bærum-, Oslo-, Lillestrøm-, Jessheim- området(eller i nærheten av disse stedene). Pluss om de har utstyr som gir tydelige bilder, men ikke det som er viktigst for oss.

  Noen steder dere anbefaler?
   
 2. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

 3. Desember spire ❤️ Glad i forumet ♡Julekulene 2021♡

  Vi var hos Lundring, på organrettet ultralyd i uke 12 og veldig fornøyde☺️ Eneste er vell at han prater litt fort til tider, men han oppsummerer godt forde. Vi fikk nøye gjennomgang og god informasjon. I tillegg får man tilgang på alle bilder og filmer han tar underveis, fikk også vite kjønn med stor sannsynlighet. Hvis man ønsker NIPT så er det en av få klinikker som tilbyr dette.
   
 4. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Lundring er fostermedisiner og veksling dyktig. Prøv å booke en time der :) ha jobber eller har hvertfall også jobba på fostermedisinsk avdeling på sykehus så det er virkelig toppkompetanse på den legen :)
   
 5. Lamalama Betatt av forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Veldig mange som anbefaler han ser jeg. Dessverre hadde vi bare en dag som passet best om samboer skulle være med og da måtte det være på kvelden. Så har bestilt time hos Ultralydjordmoren i Sandvika. Noen som har erfaring med å gå dit?
   
 6. HCS Glad i forumet Snøkrystallene2021❄️

  Jeg anbefaler veldig Mille hos Familieklinikken på Majorstua. Hun er veldig dyktig! Har også jobbet mange år med ultralyd på sykehuset :)
   

Del denne siden