Ammevennlig penkjole

En tråd i 'Mars 2021' startet av Papoo, 15 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Skal i bryllup i sommer, og trenger en ammevennlig penkjole, gjerne som dekker skuldrene. Noen som har noe tips? :nailbiting: Har en i skapet som kan funke, men sitter ikke like pent post fødsel.. Vurderer knytekjole, noen som har erfaring med det? :angelic: Tenker jeg kommer til å bære en del i sjal, hvis det er relevant.
   
  • Enig Enig x 1
 2. Sinéad Elsker forumet Marshmallows2021

  Vil vel tro at knytekjole er ammevennlig hvertfall!
   
  • Liker Liker x 1
 3. Kykkelykkeliky Elsker forumet Augustbarna 2021 Juligull2021

  Har du sett på kjolene til Boob? Syntes selv La La kjolen deres er veldig fin, eneste er at den er knelang og muligens ikke pyntet nok, avhengi av kleskoden på bryllupet.

  https://www.jollyroom.no/mamma/mammaklaer/ammeklaer/ammekjoler

  Knytekjoler er geniale, jeg kjøpte en i fjor på Zalando som jeg har brukt både før graviditet, under og har planer om å bruke til amming senere. Samme med kjoler med knapper, og det føler jeg at jeg stadig ser i butikkene for tiden.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 4. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Hadde den vært helt lang, så tror jeg at jeg hadde fått for den fra boob, takk for tips :angelic: Er mer avhengig av å ha noe behagelig no med en liten en, synes knytekjole virker som et godt alternativ :happy:

  Har denne fra før, men synes ikke den sitter så pent over ryggen nå med større ammepupper.. :mad: Kunne tenkt meg en i større str bare, lite klar for å kle meg i skikkelig pentøy :dead:
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Piana Elsker forumet Marshmallows2021 Assistert-jentene

  • Liker Liker x 1
 6. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Den har jeg faktisk, brukte den på 17 mai :hilarious: Men tenkte den ikke funka i bryllup ettersom den er helt hvit i bunn, om blomstene er så små og lyse :nailbiting: Men elsker fasongen! Flatterende for meg som ikke raser ned og får flat mage pga amming, og liker armene. Optimalt noe sånt jeg kunne tenkt meg :angelic:
   
 7. Piana Elsker forumet Marshmallows2021 Assistert-jentene

  Haha, så vittig at du har den! Jeg også elsker passformen på den. Og så er den så behagelig!

  Ja, jeg tenkte også at den kanskje er litt hvit til å ha i bryllup.. men den er jo ikke ensfarget hvit, og hvis du har en liten jakke eller et sjal eller noe i en farge (og kanskje annet tilbehør) så ser du ikke brudete ut. Jeg ser også for meg at en gul/brun jakke ville få blomstene til å «poppe» mer! Du kan jo evt vise den til bruden og høre hva hun synes.. Jeg ville tenkt at det var helt greit hvis jeg var brud, men folk er jo forskjellige :) Evt så finnes den samme kjolen i blå, men den ser kanskje litt mer hverdagslig ut?
   
 8. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Takk for tips, jeg skal prøvde med noe tilbehør kanskje. Ja, blå ser litt mer dempa ut. Jobbet mange år i klesbutikk på mine yngre dager, men synes det er vanskelig å style meg selv akkurat nå :hilarious:
   

Del denne siden