Alvorlig hjertefeil :(

En tråd i 'Desember 2013' startet av Slij3, 24 Jul 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Engleprinsessen Betatt av forumet

  Vi var på ultralyd i går å alt så helt fint ut, bortsett fra hjertet. Den lille babyen vår har en alvorlig hjertefeil og vi står ovenfor et umenneskelig valg om å avslutte svangerskapet, eller å ta sjansen på å la henne bli født med en hjertefeil.. Vi skulle egentlig starte på ferie i går sammen med 2 åringen vår, men i stedet for så er han plassert hjemme hos bestefar og vi er sendt til Tromsø UNN for nærmere undersøkelser.
  Jeg savner så andre lignende historier/erfaringer og all info om alt fra hjertefeil, statistikk, operasjon, fostervannsprøve og fødsel/begravelse av en 21 uker gammelt foster.
  Hjerte mitt blør for den livlige jenta i magen som kanskje aldri får leve opp :'(</3

  Har noen av dere erfaring eller vet om info om noe av dette?
   
 2. Frosk Glad i forumet Oktobermirakler 2013

  Huff, så forferdelig det må være for dere! Håper dere får mere svar på hvilken hjertefeil det er, og at dere kan ta det derfra. Jeg har aldri vært borti noe slik, men vet en del om begravelse av de små. Men det kan vi heller evnt ta hvis det blir et alternativ, håper det ikke blir så ille!
   
 3. Frosk Glad i forumet Oktobermirakler 2013

  Sender deg uansett en kjempe stor klem ❤
   
 4. Syn=) 22/10-13<3 Oktobermirakler 2013 Novemberlykke 2015 VIP

  Sender dere en trøstende klem. Håper på det beste<3
   
 5. Amelia Bedelia Elsker forumet

  Så forferdelig :(
  Er ikke det samme, men jeg har en venninne som fødte et barn med hjertefeil, hun ble operert en måned gammel og har det bra idag. Må på årlige kontroller. De burde ha oppdaget det på ul hadde de sagt, men heldigvis fant de det ut på legesjekken etter fødsel. Husker ikke hvilken feil hun hadde med det var ganske alvorlig..


  _____________________________
  Venter en liten førjulsgave <3
  Termin 3.desember!
   
 6. PrøverPåNummer4 Forelsket i forumet

  Uff så trist :(
  Jeg har en kusine som ble født med hjertefeil. Hun ble operert da hun var pitte liten. Etter det har hun vært helt frisk, hun ble nettopp konfirmert. Men jeg vet jo ikke hva slags hjerte feil din lille har i forhold til min kusine..
  Jeg håper dere får masse hjelp på sykehuset og at alt går bra med nurket til slutt!
   
 7. Baby nr. 2 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  sender varme tanker og krysser fingre og tær for at alt går bra <3
   
 8. ingiln Flørter med forumet

  Så fælt! :( Jeg håper lillegullet får en sjanse, det fortjener hun! Fantastisk hvis hun kan få en operasjon når hun er født, som kanskje gjør henne frisk! Da har hun iallfall fått en sjanse! Hun har jo kommet såpass langt i livet allerede!
   
 9. Engleprinsessen Betatt av forumet

  Hvilken hjertefeil var det da Amelia Bedelia?
  Jeg er så usikker :( Føler at det er verre å miste henne etter hun er fullbåren enn nå, og hun kommer til å være fysisk svekket resten av livet om hun overlever :( Samtidig så vil jeg gi henne en sjanse..
  Huff, vil bare våkne opp fra dette marerittet!
   
 10. Amelia Bedelia Elsker forumet

  Måtte sjekke med moren ;) Hun har AVSD (atrioventrikulær septumsdefekt) hull mellom forkamre og hjertekamrene, og med klaffefeil. Rart at de ikke oppdaget det på ul men kan være vanskelig å se i uke 18. Hun fikk ekstra ul i uke 24 med nestemann..

  Jeg tenker at hvis legene sier hun har sjangsen til et normalt liv, så ville jeg gitt hun den sjansen. Det kommer du ikke til å angre. Men det er nok litt lettere å ta en beslutning når du har fått mer informasjon. Masse masse lykke til!


  _____________________________
  Venter en liten førjulsgave <3
  Termin 3.desember!
   
 11. september82 Glad i forumet

  Gi henne en sjans,en venninne av meg opererte si for andre gang på 5 mnd i dag,en operasjon til så er hun ferdig og kan leve et godt liv . føler med dere <3
   
 12. Noelle Februar 2014 Februar 2014 - Skjult forum Novembergull 2017

  Snakk med legene etter alle undersøkelser og få all informasjon de kan gi deg! Odds, statistikk, hvilke mulige scenarioer som venter dere. Det er fortsatt håp og dere vet enda ikke nok til å kunne ta et valg. Ønsker deg all lykke <3


  Termin 16. februar 2014 <3
  Taster fra mobilen
   
 13. Lykkelig09 Flørter med forumet

  Stor klem til dere ❤


  Andremann på vei ❤
   
 14. Indri Betatt av forumet

  Masse lykke til i valget dere tar! Håper alt går riktig vei og at prognosene er gode! Masse gode klemmer til deg og dine! <3
   
 15. Jeg ønsker deg lykke til med valget, det er hjerteskjærende å lese :/
  en klem skal du få på veien!

  (ps: veldig mange barn som blir født med hjertefeil lever opp pga veldig dyktige leger og spesialister)
   
 16. tabXtra Glad i forumet

  Sniker fra mars 2014

  Veldig trist å lese om at dere står ovenfor et så grusomt valg..jeg vil fortelle om mi lillesøster som ble født med alvorlig hjertefeil, legene trodde ikke hun ville overleve. 7 år og 2 oprasjoner senere er hun en av de sterkeste hjertebarna legen hennes har sett. Så ingenting er umulig. Som andre sier har vi mange dyktige hjertespesialister i landet.

  Stor klem til deg


  Vår førstefødte kommer mars 2014, lykkelige <3
   
  • Liker Liker x 1
 17. Bkno5359252 Første møte med forumet

  Heihei! Vi er i akuratt samme situasjon som deg engleprinsessen. Hvordan går det med dere? Hadde satt stor pris på om du kontaktet meg på mailen min helenefoyen@hotmail.com. :)
   

Del denne siden