Airfryer

Hvor mange er dere? Jeg vil anbefale å gjerne kjøpe en av de større modellene, før du vet ordet av det er du hekta og irriterer deg over alt du ikke får plass til :bag: Snakker av erfaring.

Philips xxl er veldig god og populær, men koster litt, Europris har også flere ulike størrelser, Cuisine sin største ligger rundt 1000-lappen der og mange i airfryergruppen jeg er med i på FB er fornøyd med den :)

Sambo bruker den bare til pommes frittes og oppvarming av middagsrester (restepizza i airfryer er mye raskere enn komfyr og blir som nylaget), men jeg elsker vår og bruker den til "alt". Nå som jeg har mye hjemmekontor hiver jeg ofte rundstykker og egg i, de blir perfekt stekt og kokt på 8min. Omelett blir skikkelig luftig og deilkat i airfryeren, jeg hiver alt i en ildfast form og slenger den inn og så lager den seg selv. Legger en skive eller to siste 4min for å få toast. Kyllingfilet blir best i airfryeren (både klassisk og fylt og baconsurret) med stekeskorpe, gjevnt stekt og supersaftig, kalkunfilet i stekepose har jeg lagd flere ganger. Den er også genial om jeg skal ha middag med flere ovnsretter, da har jeg plass til å lage alt samtidig selv om det skal på ulik temp (f.eks steik, bakte grønnsaker og fløtepoteter). Jeg maser på sambo om å investere i en større nå, for vår er beregnet for 1-2 personer, men jeg får akkurat ikke de ildfaste formene mine i og klarer f.eks ikke å få både kylling og grønnsaker til 2 personer i samtidig (går til en person), så når mini kommer og er stor nok for fast føde må vi opp i str uansett. Da velger jeg nok philips xxl.
 
Hvor mange er dere? Jeg vil anbefale å gjerne kjøpe en av de større modellene, før du vet ordet av det er du hekta og irriterer deg over alt du ikke får plass til :bag: Snakker av erfaring.

Philips xxl er veldig god og populær, men koster litt, Europris har også flere ulike størrelser, Cuisine sin største ligger rundt 1000-lappen der og mange i airfryergruppen jeg er med i på FB er fornøyd med den :)

Sambo bruker den bare til pommes frittes og oppvarming av middagsrester (restepizza i airfryer er mye raskere enn komfyr og blir som nylaget), men jeg elsker vår og bruker den til "alt". Nå som jeg har mye hjemmekontor hiver jeg ofte rundstykker og egg i, de blir perfekt stekt og kokt på 8min. Omelett blir skikkelig luftig og deilkat i airfryeren, jeg hiver alt i en ildfast form og slenger den inn og så lager den seg selv. Legger en skive eller to siste 4min for å få toast. Kyllingfilet blir best i airfryeren (både klassisk og fylt og baconsurret) med stekeskorpe, gjevnt stekt og supersaftig, kalkunfilet i stekepose har jeg lagd flere ganger. Den er også genial om jeg skal ha middag med flere ovnsretter, da har jeg plass til å lage alt samtidig selv om det skal på ulik temp (f.eks steik, bakte grønnsaker og fløtepoteter). Jeg maser på sambo om å investere i en større nå, for vår er beregnet for 1-2 personer, men jeg får akkurat ikke de ildfaste formene mine i og klarer f.eks ikke å få både kylling og grønnsaker til 2 personer i samtidig (går til en person), så når mini kommer og er stor nok for fast føde må vi opp i str uansett. Da velger jeg nok philips xxl.
Vi er 3 stk, men skal ikke utelukke at vi iblant blir flere til middag mtp besøk osv. men hverdagslig så er det 3 stk, to voksne og en toåring.
 
Da ville jeg gått for en av de største modellene til cuisine eller noe i samme str som Philips xl :) Er greit å ha litt mer plass enn man skulle tro!
 
Gå for en stor en ja :) vi kjøpte en mindre og irriterte oss fort over at vi valgte en liten en.
Vi skal gå til innkjøp av en ninja all in one, den er litt mer enn bare air fryer.
 
Back
Topp