advarsel

tretroll

Forumet er livet
VIP
viss du er redd noen skal komme seg inn på bv på ditt nick: alltid trykk "logg ut" når du er ferdig på en maskin andre har tilgang på.
 
jeg har nemlig oppdaget i det siste (når jeg har vært hjemme hos svigers og sånn og brukt andre maskiner) at selv om du ikke krysser på "husk meg på denne maskinen", "husker" maskina deg dersom du går DIREKTE inn på forumsiden, ikke via fremsiden altså, men viss du skriver babyverden.no/forum i nettleseren...faktisk litt skummelt viss du er på fellesmaskiner hvor ikke bare familie er....man kan jo gjøre litt skade er man innlogget som noen andre og har lyst å være kjip....
 
Oi, det visste jeg ikke. Takk for at du sa ifra
 
Back
Topp