ADHD hos 3 åring

En tråd i 'Vi som har barn med spesielle behov!' startet av Tiriltoppen, 17 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Er det noen som har erfaring med dette? Vi har ikke fått noen diagnose, men pga de utfordringene som er med ekstremt energinivå og veldig problemer med impulser har vi nå blitt enige om å få inn tiltaksteam for å se på det med friske øyne. Jeg personlig syns det er tidlig, men samtidig kan jeg se så mange tegn.
  Får vondt av jenta mi som blir så sliten av seg selv uten å klare å håndtere det :(
   
 2. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja nei. Sønnen min er sånn og ppt er inne i bildet. Her er det mer at han er overtrøtt og bhg ikke klarer å hjelpe han med følelser. Han er veldig aktiv og gjør mye rart. Han skader seg ofte og vært en del turer hos lege, legevakt og sykehus pga det. Han har mange tegn på adhd sånn sett men ppt mente han var for liten enda. Han er 4 år og har 2.5 år igjen i bhg før skolestart så de tar en ting av gangen.
   
 3. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Uff, så leit at han har det sånn da :( hva gjør ppt da? Har de en spesped eller noe på han i bhg til veiledning/støtte av noe slag?
  Jeg er også forberedt på at de ikke stiller noen diagnose, men håper de uansett får inn en spesped som kan veilede ho til å håndtere situasjoner riktig. Har hatt veldig god effekt av det når de har hatt personale nok til det i bhg.
  Hvordan konkluderte de med at han bare var overtrøtt? Her er det gjennom hele dagen og vi ser ikke det i kombinasjon med at ho er trøtt. Er generelt sånn hele dagen :/
   
 4. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  De skal først overvåke litt før noe tiltak blir satt igang. Men de var inne på at det burde være enda en pedagog på avdelingen. Det er pga hva vi sa. Han viste veldig tegn på å trenge dupp de dagene han var hjemme og kunne sove veldig lenge. Han får duppe i bhg nå etter behov men med forrige pedagog så nektet de han dupp fordi han var for stor og de mente det var problemet. Så ppt ordnet litt opp der. Han blir fort aggressiv også som er ett symptom på at han er trøtt. Han er høyt og lavt fra han står opp til han legger seg uansett. Så spent på hva som skjer videre med ppt. Som hu sa så er det desverre mange barn i kommunen som trenger dem så ting går tregt.
   
 5. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Hva?!?! De mener han er for stor for dupp? Dummeste jeg har hørt. Noen barn trenger mer søvn enn andre. Og noen barn sover så dårlig på natten at de trenger en skikkelig pause på dagen. Og for mange er ikke "hvilestund" nok. Min klarte heller ikke å koble helt av med mindre ho sov. Ho slutta å sove på dagen nå på nyttår. 3 år og 3 mnd gammel. Var aldri noe problem at ho sov i bhg. De merka også at ho trengte den avkoblinga. Bra ppt har rista litt i de ansatte i det minste!
  Håper det løsner og ikke tar altfor lang tid hos dere :)
   
 6. Jarlsberg Glad i forumet

  Jeg begynte å mistenke ADHD før sønnen min fylte 2 år. Han har blitt utreda og fått diagnose nå nylig (5 år). Han har spesialpedagog og styrking gjennom hele dagen på barnehagen, det har han hatt siden han fylte 3 år. Han skal også utredes for tilleggsdiagnoser.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 7. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Kan jeg spørre hva som gjorde at du mistenkte adhd? Og har ting blitt bedre etter at han fikk spesialpedagog i bhg? :)
   

Del denne siden