Abm. På bøker, hvilken?

En tråd i 'Juli 2021' startet av Juliii, 19 Apr 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Juliii Forumet er livet Juligull2021

  Vet det er flere tråder der det har blitt snakket på dette om bøker man kan abonnere på. Har vurdert goboken men samtidig så har jeg vurdert bokklubben :wacky:

  Sett på goboken sin side så følger bøkene alderen til barnet, mens på bokklubben kan man få med babygym på kjøpet når man tegner abm. Men vet ikke hvilket bøker man får da hvis man velger bokklubben.


  Hvilke hadde dere valgt av disse to?
  Og hvis dere har hatt begge to, hvem var dere mest fornøyd med? :)
   
 2. Mary84 Flørter med forumet Juligull2021

  Med førstemann prøvde vi begge, men meldte oss fort ut av Goboken, da vi er mer fornøyde med Bokklubben. Bestiller i blant bøker til meg selv derfra også og får sendt hjem i samme pakke :)

  Aner ikke om det er innafor her på forumet, men om du ikke har noen som vil verve deg, kan du gjerne få link av meg - da får vi begge litt ekstra :)
   
 3. Juliii Forumet er livet Juligull2021


  Men er det sånn da at du får pakke med flere bøker i måneden, eller må du bestille hver gang du får bøker?
  Er fortsatt litt usikker hvilken abm. jeg kunne tenke meg da jeg ikke vet så mye om de forskjellige. Det finnes jo flere så blir bare forvirret av det :p Vet ikke selv om det er innenfor på forumet her
   
 4. Mary84 Flørter med forumet Juligull2021

  Fra begge bokklubbene får man forslag til hovedbok/pakke i måneden, men som man kan avbestille om man ikke vil ha den måneden. Jeg hadde vansker med å få avbestilt via Goboken, så var en av grunnene til at jeg kun valgte å beholde Bokklubben :) Man kan også kjøpe bøker utenom månedspakkene :)
   
 5. Juliii Forumet er livet Juligull2021


  Det er kjipt å ikke kunne avslutte, avbestille :wacky:
   
  • Enig Enig x 1
 6. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Vi hadde abn. på god boken, men jeg syntes bøkene der var kleine. Det går også mye i det samme. Bestilte så et abn. på barnas egen bokverden. Bøkene er ikke veldig alderstilpasset, og jeg syntes at de sender pakker litt for ofte. Jeg har i tillegg hatt litt trøbbel med at de ikke sender forvarsel når det kommer en ny pakke slik at jeg ikke har rukket å avbestille eller passe på at jeg var hjemme da pakken kom. De skal egentlig sende ut info om neste pakke både på epost og post (jeg har bedt om det). De har bøker fra Cappelen Damm, har til nå fått mummi bøker, babblarna og noe kardemommeby greier. Så fikk jeg også velge 3 bøker i velkomstpakken. Tror kanskje jeg hadde valgt bokklubben istedenfor om jeg skulle prøve noe annet, men barnas egen bokverden måtte man være medlem i 1 år (ikke kjøpeplikt), hvis ikke måtte man betale for velkomstpakken.
   
 7. Juliii Forumet er livet Juligull2021


  Høres ut som det er flere bokpakker som det er noe dårlig med. :wacky: Blir nesten bare mer usikker på hva jeg skal velge.
   
  • Enig Enig x 1
 8. frøimagen91 Elsker forumet Juligull2021

  Vi abonnerte på goboken sist :) fungerte bra, morsomme bøker tilpasset alderen. Men synes det ble litt for mange bøker på slutten. Gikk fint avslutte abonnementet på nettsiden :)
   
  • Informativ Informativ x 2
 9. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Jeg hadde prøvd den fra bokklubben tror jeg :) Godboken likte ikke jeg, men de hadde ett litt enklere avbestillingssystem enn barnas egen bokverden. Pluss de sendte kun en pakke i mnd, men jeg klarte ikke lese bøkene for datteren min fordi teksten var så utrolig teit også kom det bare bøker om det samme (omhandlet «lille gogo»). Jeg syntes de hadde mange fine bøker på reklamene sine, men jeg ble aldri sendt noen av dem.
  Barnas egen bokverden sender bøker i hard papp slik at de kan leses sammen, men de er ikke like «enkle» som andre bøker for barn under 1 år.
   
 10. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Dette er bøkene jeg har fått til nå. To av mummi bøkene og den safari boka er papp, resten er papir sider. Safari boka, kardemomme boka og den ene fra mummi med papir sider var de jeg fikk velge «gratis» ved innmelding. De neste som kommer er to bøker med sanger fra kardemommeby :)

  På grunn av endringer på babyverden får jeg ikke lagt ved noe tydeligere bilde dessverre.
   

  Vedlagte filer:

 11. Juliii Forumet er livet Juligull2021


  Sånn jeg oppfatter det, så har noen av disse bokpakkene ikke alderstilpassede bøker :oops:
   

Del denne siden