5mnd vaksine

minnieme

Flørter med forumet
Hvordan har det gått med 5mnd vaksine?
Minnie her har vært kjempe flink på hs, men fikk feber i natt og i dag:(
 

tonjecathrine

Forumet er livet
Oktoberskatter 2014
Septembergull'17
Sprøyta gikk greit, gråt når det ble sprøytet inn. Var i god form i et par timer, sovna i senga vår og sov vel 8-9t i strekk. Resten av natta var full av feber, dårlig i pusten, verk i lårene, gråting osv... Samme i hele går. Høy feber og veldig slapp. Idag er han som normal :)
 

FruJohnsen

<3 Oktober 2014 <3
Tilgangsansvarlig
Oktoberskatter 2014
Marslykke 2016
Har gått problemfritt her, bare sov litt ekstra lenge :)
 

Shellfish

Glad i forumet
Oktoberskatter 2014
Fikk vaksine i går og han har vært litt urolig og grått mer enn normalt, men ser ut som vi har sluppet unna feber da og veldig vondt. Tror at det presser en del i gummene hans om dagen også, så gråtingen kan skyldes det også selvfølgelig.
 

Violetta

Flørter med forumet
Oktoberskatter 2014
Jenta mi fikk også feber om natten og dagen etter. Men selve sprøyta hos hs gikk veldig fint. Dessverre ble hun også forkjølet dagen etter vaksinen, så hun er ganske dårlig form fremdeles :(
 

småbrukerfrue

Gift med forumet
Oktoberskatter 2014
Snuppa mi fikk feber i to netter, gikk heldigvis kjapt over, har hostet litt også, særlig i søvne... Men ikke noen andre bivirkninger, sover som vanlig :)
 

Lykke!!!

Flørter med forumet
Oktoberskatter 2014
Her har hun heldigvis ingen reaksjon utenom litt trøttere enn vanlig, men det er ikke så farlig:) storesøster fikk feber hver gang. Ikke gøy, men gikk fort over.
 
Topp