2 eller 3 barn

En tråd i 'Livet med barn fra 5 år og oppover' startet av Palmesus, 14 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Palmesus Prøver Mailykke 2018

  Hei:)

  Vi har 2 barn på 6 og 3 år. Jeg var lenge klar på at vi var ferdige med 2 barn, men nå kjenner jeg sakte men sikkert på savnet etter nummer 3! Samtidig er jeg veldig bevisst på at valget om å prøve igjen skal være godt gjennomtenkt, og at det ikke blir aktuelt å begynne å prøve før yngste er 4. Jeg er veldig avhengig av egentid og syns mammarollen innimellom kan være utrolig tøff (som sikkert flere andre).

  Jeg ønsker å høre erfaringer fra dere som har 3 barn. Var det tøft å gå fra 2 til 3? Fordeler/ ulemper?
   
 2. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Har 3 barn. Nå er mine tette, 3 barn på 3 år. Så vi var godt inni småbarns rutiner og egentid har nesten vært fremmedord de siste årene. Med andre ord var det ikke så stor forskjell fra 2 til 3. Merker selvsagt at vi er en voksen i mindretall, men det lærer man seg til. Ungene har også blitt veldig flinke til å vente på tur. Ja jeg er fullstendig utslitt i perioder, men det hadde jeg nok vært med to barn også.
   
 3. Angie Betatt av forumet Marshmallows2021

  Hei. Jeg har nå 3 st med mindre aldersforskjell enn dine. De er snart 5 og snart 3 og 4 mnd. To eldste er veldig knyttet til hverandre og gjør mye sammen og det hjalp ift ny baby som trenger mamma i starten. Det er på denne måte lettere med tredje enn andre barn.

  men jeg synes det er først- hvilken baby du får og ellers hvilken andre ting i livet du styrer med. Hos oss er det oppussing og det gjør at jeg mye alene med ungene.
   
 4. Apekatter Elsker forumet

  Mine er fire og fem år, og jeg ønsker meg veldig en til, men mannen vil helst ikke ha fler og syns småbarnsfasen er veldig krevende. Vet ikke helt hva det blir her enda, men jeg tror alltid det blir en overgang med flere barn. Her tenker jeg veldig på hvordan de to store vil reagere, men det finner vi ut av etterhvert :)
   

Del denne siden