✿Topp 100 Mars✿

En tråd i 'Juli 2016' startet av Moderator Irene, 1 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hva er Topp 100?

  Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.

  Har du skravlet nok til å allerede ha en plassering på Topp 100 mars?

  Alle som er på topp 100 listen er med i trekningen av følgende premier:  2 heldige vinnere får hver sin Frost Oral-B elektrisk tannbørste

  [IMG]

  I februar lanserte Oral-B en ny elektrisk barnetannbørste med motiv fra den populære Disney-filmen Frost. Det anbefales at tannbørsten brukes sammen med Disney Magic Timer App, som blant annet underholder barna i løpet av de to minuttene med tannpuss ved hjelp av animerte Disney-karakterer. En morsom elektrisk tannbørste, sammen med en underholdende app, hjelper foreldre med å bygge gode pussevaner og gjøre barna mer selvstendige. Disney Magic Timer App lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.
  Premien har en verdi på 349 kroner og leveres av Oral-B


  Zen Swaddle™ svøpeteppe – for bedre søvn og trygghet for de minste.

  [IMG]

  Det er dokumentert at svøping bidrar til bedre søvn hos nyfødte, fordi det etterligner miljøet i mammas mage og lar barnet sove gjennom de ulike refleksene som er tilstede de første månedene av barnets liv som kan forstyrre ro og søvn. Zen Swaddle™ er det første svøpeteppet til å etterligne en mors berøring, for omsorg og trygghet. Zen Swaddle™ bidrar til bedre søvn ved å kombinere fordelen som svøping gir, med følelsen av trygg berøring. Teppet er allerede en salgssuksess i USA, og stemt frem av People.com til å være «a Newborn essential that makes motherhood a Breeze». Foreldre rapporterer om gjennomsnittlig 2 timer lengre søvn ved bruk av Zen Swaddle™.

  Premien er levert av Barnashelseprodukter og har en verdi på 319 kr.


  Navnlapper fra Navnemerket
  [IMG]
  Vi ønsker å gjøre det enkelt og rimelig for din familie å merke tøy og eiendeler. Navnelappene er i god kvalitet og svært enkle for deg å bestille, uten for mange valgmuligheter. Våre navnelapper er enkle i bruk og kan bidra til en praktisk hverdag for både små og store.

  To vinnere får hver sin pakke navnlapper til en verdi av 99 kr.
  Premien er levert av Sandviks


  Alle som har skrevet over 600 innlegg innen siste dag i mars er med i trekning om føglene premier. I tillegg må du ha opprettet minst ti nye tråder i mars. (Hvor som helst på forumet, også skjulte grupper)

  Gavekort fra Gullkorn Design
  [IMG]
  Premien er levert av Gullkorn Design og har en verdi på 1000 kr


  Drikkeflasker til hele familien fra Barerips

  [IMG]
  5 valgfrie drikkeflasker med personlig navn fra Barerips
  Flaskene fra Camelbak har en praktisk drikketut, 100% BPA fri og er lekksikker.
  Hver flaske har personlig navn etter eget ønske.
  Vinneren får 5 valgfrie flasker.

  Premien er levert av Barerips og har en verdi på 1100,-


  Alle som har skrevet over 800 innlegg innen siste dag i mars er med i trekning om føglene premieI tillegg må du ha opprettet minst 15 nye tråder på forumet. (Hvor som helst på forumet, også skjult )
  Storksak Elizabeth - tan
  [IMG]
  Meget vakker stelleveske fra Storksak som bestemt ikke ligner en stelleveske. Stellevesken Elizabeth Tan er i vakkert behandlet okseskinn. Meget flott veske til deg som vil ha noe HELT spesielt som du vil elske i mange, mange år fremover.

  Vakkert behandlet okseskinn og lekkert design med utsmykning og to skjulte ytre rom samt lomme til mobiltelefon. Thermopose til flasker, holder væsken kald eller varm i opp til 4 timer. Foret stellematte, vaskbart for, og ikke mindre enn 9 oppbevaringsrom. Ekstra tilhørende lang skulderrem og smart uttagbar oppbevarings-pung. Glidelås lukning.
  Premien har en verdi på 2400 kroner og leveres av Storksak
   
  • Liker Liker x 1
 2. Frøbert2016<3 Elsker forumet

  åh så mye fiiiiint <3
   

Del denne siden