• Info om skjult •

En tråd i 'Mars 2016' startet av Mammmak, 18 Feb 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammmak Forumet er livet Sommerfuglene

  Eg har tatt over som tilgangsansvarlig, men berre limer inn spirelitens sin tekst sidan ho hadde forklart så bra.


  ---------------------


  Heisann! ♡

  Jeg ser at det er et behov for informasjon om skjult forum, og en presisering av reglene for å få tilgang, beholde tilgangen og eventuelt få tilbake tilgangen til skjult. Mamsemoms har laget en tilsvarende tråd på februar 2016, så jeg har tatt utgangspunkt i det flottet innlegget hun har lagt ut der når jeg har lagd denne tråden.

  ♡ Hva er skjult gruppe?
  Det er et eget underforum her inne som er skjult fra det offentlige rom. I motsetning til det som skrives og legges ut på Mars 2016, vil alt som skrives og legges ut på Marslykke ikke være synlig for andre enn de brukerne som har tilgang til det skjulte forumet.

  I forumreglene står det spesifisert hva som er hensikten med skjult forum:
  "Hensikten med skjulte grupper er at brukerne skal kunne diskutere fritt også rundt vanskelige temaer. Derfor er det ikke tillatt å bringe informasjon som er delt i skjulte rom ut av gruppen."


  ♡ Når kan jeg få tilgang til skjult gruppe?
  Du kan få tilgang til skjult gruppe når du oppfyller disse kravene:
  Du har laget deg et nick (Se her hvordan du lager ett eget nick)
  Du står oppført på terminlisten vår (http://forum.babyverden.no/threads/terminlisten-vår-ny.1769009/)
  Du har vært medlem av Babyverden i minst 1 måned
  Du har skrevet minst 50 innlegg på det åpne forumet vårt, Mars 2016
  Ved å bruke denne søkemotoren, kan du lett finne ut hvor mange innlegg du har skrevet: http://forum.babyverden.no/search/6408604/?searchform=1
  Stikkord - la denne være blank
  Skrevet av medlem - skriv inn kallenavnet ditt
  Nyere enn - la denne være blank
  Søk i underforumene - Velg Mars 2016
  Trykk på SØK
  Bla deg helt ned på siden - se hva som står på den blå linjen (for eks. "viser 1 til 20 innlegg av 197) - Det betyr at du totalt sett har skrevet 197 innlegg på Mars 2016, og oppfyller da kravet på minimum 50 innlegg.
  ♡ Hvordan får jeg tilgang til skjult gruppe?
  Når du selv har sjekket at du oppfyller alle vilkårene som nevnt over - først da kan du sende meg - spirelitens - en privat melding. Det er kun forespørsler via privat melding jeg behandler, ikke forespørsler skrevet på veggen min (som jeg aldri sjekker) eller via denne tråden eller andre tråder. Når jeg får forespørselen fra deg og jeg ser at du oppfyller kravene for å få tilgang, sender jeg en anmodning til admin om å gi deg tilgang. Det er admin som må gi tilgang, og dette gjør de når de har tid til det. Admin har for øvrig fri i helgene, så da må man regne med at det vil ta lengre tid å få tilgang. Jeg gir deg beskjed når du har fått tilgang.

  Her ser du hvor du finner skjult gruppe når du har fått tilgang

  Skjermbilde 2016-02-04 kl. 10.21.02.png

  ♡ Hvordan beholder jeg tilgangen til skjult gruppe?
  På bakgrunn av at det tas opp sensitive og private temaer inne på skjult gruppe, har vi i fellesskap inne på skjult kommet frem til at de som har tilgang, til enhver tid må oppfylle følgende krav for å beholde tilgangen:
  Du må skrive minst 20 innlegg i månenden inne på skjult gruppe.
  Vi ønsker ikke å ha medlemmer inne på skjult gruppe som kun er der for å lese - eller snoke i hva andre deler av privatlivet sitt. I begynnelsen av hver måned sjekker jeg at alle medlemmene oppfyller kravene for å beholde tilgang. De som ikke oppfyller kravet, mister tilgangen sin uten advarsel. Dere har nå over her fått en bruksanvisning på hvordan dere selv kan sjekke hvor mange innlegg dere har skrevet i løpet av måneden, så om dere er i tvil så må dere følge med på dette selv.

  ♡ Hvordan får jeg tilbake tilgangen til skjult gruppe, hvis jeg har mistet den?
  Dersom du har mistet tilgangen til skjult, stiller vi følgendene krav til deg før du kan få tilbake tilgangen:
  Du får en karantenetid på 14 dager
  Du må skrive 50 nye innlegg på den åpne gruppa - Mars 2016
  Når det har gått 14 dager, og du har skrevet 50 nye innlegg på åpent, kan du sende meg en forespørsel om tilgang via privat melding.

  Det er verdt å legge merke til følgende:
  Har du mistet tilgangen to ganger tidligere, er tredje tilgang siste sjangs for å være med. Mister du tilgangen en fjerde gang, vil du ikke lenger få muligheten til å få tilgang til skjult. Dette høres kanskje strengt ut, men kravet om 20 innlegg er de fleste enige om bør være der for å unngå at brukere snoker i andres privatliv. Samt er det enighet om at kravet bør være overkommelig for de aller fleste brukerne her inne. Dersom man ikke klarer kravet, mener vi det heller ikke er noen interesse for å beholde tilgangen til skjult. Enkelt og greit.
  Håper dette var oppklarende :)
  Last edited: 9 Okt 2016
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden