Ømme pupper og svakere test

En tråd i 'September 2019' startet av purple, 1 Jan 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. purple Flørter med forumet

  Hei! Har skikkelig ømme pupper, kan ikke huske det var så ille så tidlig med sønnen min. Er 4+1. Har mistet to ganger i høst, 5+3 og 4+6. Ingen av de gangene fikk jeg noen symptomer. Så ser på det som veldig positivt. Men babyplantesten var svakere i dag enn i går, begynner dermed å miste troa for at det blir noe denne gangen heller.. drar til legen i morgen for å måle hcg, så slipper jeg å lure noe mer.
   
 2. MiaH91 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Hørtes lurt ut å gå til lege for å måle, er ikke greit å gå å lure, men jeg har hørt at det kan være store forskjeller i sensitiviteten selv med tester av samme merke, så det trenger nødvendigvis ikke bety at HCG-nivået ditt har blitt svakere så lenge begge var positive, lykke til :dummy::shy:
   
 3. purple Flørter med forumet

  Nei, jeg vet det. Så prøver å roe meg med det, men etter to aborter greier jeg ikke å roe meg uansett..
   
 4. MiaH91 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Det forstår jeg veldig godt ♡
   
 5. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Jeg fikk også tidlig ømme pupper.
  Jeg ville ikke fokusert så mye på svakere, testene er ikke laget for å vise hcg konsentrasjon. Og menge i urin, kanskje har du ikke holdt testene like lenge, ulike batch osv. Håper alt går fint denne gangen.
   
 6. purple Flørter med forumet

  Nei, jeg vet dette så godt jeg også. Men greier ikke være rasjonell.. håper det for deg også! Har ikke du akkurat mistet du også?
   
 7. *manna* Flørter med forumet Septemberbarna 2019

  Jeg testet også med babyplan, testet tre dager på rad, og det var stor variasjon fra dag til dag! Det eneste symptomet jeg har, og har hatt så langt, er ømme pupper, så det høres veldig likt ut. Skjønner at du er stresset, men husk at det er stor sjangse for at dette kan gå bra også :)
   
 8. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Ja, vi mistet også i uke 7+6 i slutten av november. Er også mer nervøs nå enn jeg var før. Og har lyst å ta graviditetstest hele tiden:rolleyes:Er veldig redd noe skal gå galt denne gangen også. Men jeg prøver å heller være positiv å tenkte at sannsynligvis går det bra nå. Og hvis ikke så er det nok pga. Ikke levedyktig foster. Er enda så tidlig, så jeg tror nok ikke jeg egentlig blir å klare å glede med ordtlig før etter uke 12...
   
 9. purple Flørter med forumet

  Nesten godt å høre at fler opplever varierende tester! Har hatt litt andre symptomer også jeg da, både hyppig vannlating og kvalme økter. Så jeg velger å levere i troen om at dette kan gå bra :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden