Ømme brystvorter - gravid?

En tråd i 'Jordmødrene Grethe og Ragna' startet av Flora, 24 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Flora Forelsket i forumet

  Jeg sluttet på ppiller 4. april (midt i brettet), vil gjerne bli gravid. Fikk tanta (mye blod på papiret, men ikke mye mer) i to dager 11 og 12. april. Den 20. april kjente jeg at brystvortene ble ømme, og de har nå blitt enda mer øm, vonde å ta på! Jeg kan ikke huske å ha opplevd ømme brystvorter før. Samtidig med dette har jeg hatt litt gul utflod og føler meg generelt trøtt og småkvalm de siste dagene.

  Det er vel ikke mulig å ha blitt gravid så fort etter ppilleslutt? Jeg har testet senest i går, men negativt. Jeg vet ikke når jeg egentlig kan teste, for jeg aner ikke når jeg kan fovente IKM...

  Litt usikker på om dette også kan være el-tegn?
   
 2. Lineeey Forelsket i forumet

  Jeg er i typ samme situasjon som deg. Sluttet med pillen 7 april. 9 april hadde jeg mens i 3 dager. 20 april begynte ømme brystvorter og dagen etter kom det mye tykt slim (som jeg da regner med er EL?) og siden den 20 har jeg hatt vonde brystvorter. Ble verre og verre frem til 25-26 nå er det bare "likt" vondt.

  Jeg sluttet også midt i brettet, men "regner med" at jeg ikke er blitt gravid ennå?!

  Spent på å høre om du finner utav det. Jeg får vente på mensen igjen da, før jeg eventuelt tar noen test. Vet jo ikke engang om jeg er kommet i normal syklus etter p-pillene.
   
 3. Lineeey Forelsket i forumet

   
 4. Flora Forelsket i forumet

  Så spennende at vi er flere. Jeg har fortsatt vonde brystvorter, det har nå vart i 10 dager hittil. De siste dagene har jeg vært mye kvalm, sånn bilsyk-aktig og litt sånn leamus nederst i magen. Jeg fikk ordnelig vondt nederst i magen når jeg hostet tidligere. Nå går jeg å venter på IKM 9. mai, men som du sier, det er umulig å vite om kroppen er i syklus enda.

  Du må holde meg oppdatert! Spennende når man er i en sånn lik situasjon :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Lineeey Forelsket i forumet


  Jeg har også fortsatt vonde bryster og der er 11 dagen i dag, men kjenner det er på vei til å bli bedre.. Jeg har også hatt kramer i magen og litt sånn stikking nederst i magen. Jeg venter mensen rundt 7 mai om jeg er kommet i syklus da. Håper det! Så kjedelig å gå å vente og vente! Hadde vært greit å vite at jeg KAN bli gravid hver mnd fra nå :)

  Ja, du får også holde meg oppdatert! Kjempespennende!
   
 6. *KobeTai* Blir kjent med forumet

  Æ melde mæ inn her ilage dåkker også:)) har følt det samme bortsett fra at æ sluttet me ppiller sia jul og har fra da hatt veldi uregelmessig TR..fikk siste TR nå dn 27-29/4 å blødde veldi andre dagen å det forsvant fort dagen etterpå:/ har hatt ømme pupper å plages me litt hodepine å småkvalm..testet mæ negative 4 dager for siste TR pga den var over 5 uke forsinket..
   
 7. Lineeey Forelsket i forumet

  Jeg tok også en test her i går, som var negativ. Skal vell egentlig ha mensen om et par dager (om jeg er kommet inn i syklus) men måtte bare ta en test.. :) Hihi..

  Fortsatt litt ømme bryster, vondt i magen, kvalm og hodepine.. Skikkelig irriterende, så håper det forsvinner snart.

  Ettersom jeg er ganske ny her inne og ny i dette med å ville ha barn, så vet jeg ikke hva alle disse forkortelsene betyr. Noen som vil hjelpe meg? Eksempelvis IKM og TR???
   
 8. knotte81 Forumet er livet

  IKM = ikke kommet mens TR= tante rød :)
   
 9. Lineeey Forelsket i forumet


  Hehe, okey :) Tusentakk for svar! Da ble jeg jo litt klokere på det hvertfall!
   
 10. knotte81 Forumet er livet

  så bra :)
   
 11. Lineeey Forelsket i forumet

  Da var hvertfall mensen kommet, ergo jeg er i syklus! Yay!
  Da er det bare å prøve å prøve fra nå av og håpe at det skjer om ikke så alt for lenge! :)
   
 12. Flora Forelsket i forumet

  Så bra, Lineeey! Godt å vite at syklusen er i gang.

  Jeg har IKM 9. mai og i dag tidlig kom det to små små dråper med blod på papiret når jeg tørket meg. Da er nok tanta straks i gang vil jeg tro... har hørt om festeblødning som kan ligne dette, men vi får se utover dagen, plutselig kommer det nok mer. Ømme brystvorter er der fortsatt, men har blitt mye svakere. De siste dagene har ømme pupper kommet mer og mer. Siste uka halvannen uka har jeg vært ganske kvalm hver dag.

  Nå satser jeg mest på at tante rød kommer for fullt de nærmeste dagene. Det kjipeste er jo hvis den ikke gjør det og man heller ikke er gravid.
   
 13. Lineeey Forelsket i forumet


  Jeg fikk svar tidligere her på at IKM betyr "ikke kommet mens"? Hvordan mener du da at du har ikke kommet mens i morgen? Det vet du jo ikke før imorgen? :)

  Jeg som ikke henger helt med her....?!

  Brystvortene er helt fine her nå, ikke noe vondt lenger.. Men var også superkvalm de siste dagene, men følte faktisk alt gikk bort når mensen kom, ikke vet jeg... :)

  Får satse på at tante rød snart tar turen til deg også da! :)
   
 14. Flora Forelsket i forumet

  Jeg
  Jeg trodde IKM betydde "InnKommende Mens".. altså den dagen man forventer at den skal komme. Men jeg er såpass ny i alle disse betegnelsene at det kan være helt feil ;)

  På tirsdag var det altså disse to små røde blodflekkene (veldig små), i går kjente jeg at mensen kom, men når jeg gikk på do var det bare brun utflod! Aldri hatt det før.. og i dag ingenting. Hva skjer!? Dette er jo ikke mensen.
   
 15. Lineeey Forelsket i forumet


  Jeg tror jammen du har rett ang IKM, for leser flere steder at folk skriver at de har IKM om så og så mange dager :)

  Har vært borti det samme jeg også, men da har jeg somregel fått mensen et par dager etterpå! Får satse på det samme skjer hos deg ;-)

  Jeg merker nå at jeg blør ekstremt mye mer, enn når jeg gikk på pillen. Har alltid hatt mye blod under mensen, men nå er det helt ekstremt. Ble helt sjokkert over hvor mye blod en kan miste under den uka. Og apropo uka, før varte mensen ofte i 6-7-8 dager, nå var det 3 dager første gang (første mens to dager etter pilleslutt) og 4 dager denne gangen. Hærlig!
   
 16. Flora Forelsket i forumet

  Mensen kom i går! Kjenner jeg er glad jeg, første ordentlige mens etter ppilleslutt og syklusen ble på 29 dager :)

  Nå har jeg bestilt eggløsningstester som jeg skal forsøke fra dag 10 tror jeg. Litt ivrig her, men syns det er mer morsomt enn at jeg føler det er stress. Skal du forsøke noe sånt?

  Min første "uka" varte i bare 2 dager, så jeg er spent på hvor lenge denne mensen varer. Høres bra ut med bare 3-4 dager som deg.
   
 17. Lineeey Forelsket i forumet

  Jeg trodde at den varte 4 dager cirka. Sluttet på torsdagen og alt var bare goe greier. På fredagen kom det litt tilbake og lørdagen var det mye. I dag er det ingenting, så håper det er slutt nå :)

  Jeg vet ikke helt enda! Tror jeg føler det ganske godt på kroppen når jeg har eggløsning, ellers så har jeg jo datoene som babyverden.no gir meg ang når jeg har eggløsning. Tror jeg holder meg til det en stund, men somsakt så tror jeg at jeg kjenner det ganske godt, og viss man bare prøver de dagene man vet at eggløsning ligger rundt, så får vi håpe på det beste!

  Skal ikke si at jeg ikke kommer til å handle inn eggløsningstester jeg også, men foreløbig prøver vi uten! Men kjenner også at jeg syns det er morsomt og spennende, enn at det hele er stress :)

  Da er vi jo klare begge to, så er det bare å vente å se når mirakelet skjer ;-) Regner med jeg hører fra deg!
   
 18. Flora Forelsket i forumet

  Vi må snakkes igjen når det nærmer seg neste testing! Mener min neste IKM er 8. juni. Det blir vel sikkert litt synsing i dagene før det ;) Når forventer du mens igjen, altså denne IKM´en?
   
 19. Lineeey Forelsket i forumet


  Ja, vi må det :) Min neste IKM er 4 juni. Så da er vi rundt samme tid! Blir spennende! Jeg håper for oss begge at vi får en positiv test rundt om da :)
   
 20. Lineeey Forelsket i forumet

  Hvordan står det til Flora?

  Jeg har nå hatt EL for rundt to dager siden, og virkelig prøvd å gjøre alt i min makt hvertfall for at det skal skje noe, så nå får vi bare vente 11 dager før jeg kan ta en test :) Gleder meg allerede!

  Har du noen erfaringer med trening i svangerskapet? Jeg begynte å trene regelmessig i desember og går på treningssenter alt fra 2-5 ganger i uka. Blir ofte spinningsykkelen i en time - halvannen og styrketrening. Har hørt at man skal "fortsette som før" når man er gravid, men vet du om det er spesielt "farlig" de første ukene eller har det ikke noe å si?

  :)
   

Del denne siden