Åh...

En tråd i 'Februar 2013' startet av CCmil, 28 Des 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  I kveld har lille en av sine "fårikkesove"-kvelder... Føler meg alltid som verdens dårligste mor på disse kveldene (og det har vært ganske mange sånne kvelder) ingenting som funker, bare gråter.. Gråter når jeg bysser,synger osv... Og vræææææler hvis jeg lar henne ligge i senga:( er så sliten av sovestyr nå!! Noen som har tips til å få henne til å sove bedre? Snart villig til å prøve hva som helst ( men skrikekurer kommer ikke på tale, over hode ikke opp til vurdering!)
   
 2. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Har dessverre ingen tips til deg. Er ikke noe bedre her enda heller. Jeg har medikamentell hjelp oppe til vurdering...

  Sender deg en stor klem.
  Og du, du er IKKE en dårlig mor for at ikke vesla finner roen! Vet hvor lett det er å tenke det, men du er den beste mammaen for vesla di.

  Sent from my HTC Desire S using BV Forum mobile app
   
 3. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  takk søte! Det blir noen tårer når det står på som værst,både på lille og meg!
   
 4. Kryssedull Gift med forumet VIP Aprillykke 2016

  Uff :( vi har også hatt våre perioder med ikke-sove-kvelder ... Hjelper somregel å bysse og bære, eller ta en kjøretur i bilen, men av og til må en bare kose med en skrikende baby til den sovner, samme hvor vondt det gjør. Når ikke lille er syk eller har tilsynelatende vondt noe sted så er det ikke godt å vite hva man skal gjøre... Du er aldeles ikke noen dårlig mor, ingen kjenne gullet bedre enn deg <3 mange gode klemmer herfra, og sper på med litt sovestøv
   
  • Liker Liker x 1
 5. Peachykeen Elsker forumet Påskeliljene 2022 ❤️

  Huffda. Har dessverre ingen gode råd, men du kan få en klem, og minne deg på at du er verdens beste mamma for gullet ditt. Hun hadde ikke klart seg uten deg. :)

  Siste to mnd har det vært et skikkelig styr med soving her også. Utrolig slitsomt. Hun har alltid vært så flink til å sove, men nå er det slutt på det...


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1
 6. MTDC Forumet er livet VIP

  Huff! Føler så med dere som sliter med leggingen! Her har det heldigvis aldri vært noe problem, så jeg har desverre ikke gode råd å komme med heller. Men regner med de vokser det av seg etterhvert. Aldri hørt om voksne som skriker seg i søvn i hvertfall ;)

  Lykke til snuppa! Du er en fantastisk god mor, og det kommer helt sikkert til å løse seg snart :D
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden