Overgangssko til barn

Bukett

Forumet er livet
Assistert-jentene
Septemberhjertene 2018
❤️ Septemberlykke 2020 ❤️
Hei!
Kjøper dere dette? Hvorfor eller hvorfor ikke?
Eller går dere fra joggesko og rett på vintersko?
 
Vi bruker de litt høye goretex-skoene hans nå. De har vi brukt i sommer også, da det ofte er regn og ruskevær her vi bor.
 
Vi bruker viking sine Goretex joggesko frem til det blir kaldt nok for vintersko/cherrox
 
Ja. Det er et av de mest brukte skoa vi har.
Bruker en halvhøy modell, fra enten viking eller ecco. De brukes året rundt alt ettersom vær og vind.
 
Ja, overgangsskoene er vel de skoene som brukes mest hele året her. Vi bruker superfit sine.
 
Vi hadde ikke i fjor. Begynte å gå skikkelig med sko i april, 15 mnd gammel. Hadde vokst ut av joggeskoene sine i august og vi kjøpte da et nytt par fra superfit med goretex som han brukte i fjor høst, ved 1,5 år. Så det ble disse, men først og fremst støvler - det regnet nesten hver dag frem til det ble vinterskovær. Derfor ikke noe behov for overgangssko.

I år kjøpte vi viking overgangssko i begynnelsen av april, høy variant. Da var det for kaldt for joggesko og for varmt for vintersko. Hadde håpet disse skulle vare i høst også, kjøpt med voksetillegg, meeeen nei :hilarious: så i forrige uke ble det nye overgangssko, fra pony, som virker enda litt varmere enn viking. Liker disse veldig godt nå som det er litt kaldere.
Kan nevne at vi var på en del fjellturer og turer i steinete terreng i sommer, og da brukte vi bare de høye overgangsskoene selv om det ikke var kjempekaldt. Mye mer støtte til foten, og vi voksne hadde jo fjellsko. Så de egner seg mye bedre enn en lavere joggesko når man er skikkelig på fjelltur synes jeg.
 
Vi kjøpte noen viking halvhøye gtx overgang sko i vår når det enda var nok vinter og sølaps til at hun trengte mer enn joggesko, og for mye «vår» til at det var vits å kjøpe nytt par forede vintersko, det er de mest brukte skoa vi har hatt, mye mer brukt enn joggeskoa, brukt hele sommeren, ( sommeren vi har hatt har sikkery en medvirkende faktor. Men vi har likt de så godt at vi kjøpte et par til nå som de har startet å bli små:)
 
Back
Topp