Pavlova

Marrylou

Forumet er livet
Julibaluba 2017
It's gonna be May 2019
Er det mulig å bruke vanlig eddik istede for vineddik i pavlova og oppnå likt resultat?
 
Jada. Men null problem å droppe edikken ;) så lenge kjelen du bruker er ren, så går det helt fint. Bruker det aldri selv, er konditor, så marengs, det lages ofte :p
Du finner også flere oppskrifter uten ;)
 
Jada. Men null problem å droppe edikken ;) så lenge kjelen du bruker er ren, så går det helt fint. Bruker det aldri selv, er konditor, så marengs, det lages ofte :p
Du finner også flere oppskrifter uten ;)

Takk for svar :) synes den er best med eddik da, liker at den blir seig ;)
 
Takk for svar :) synes den er best med eddik da, liker at den blir seig ;)
Trenger fremdeles ikke eddik for det ;) blir den ikke seig uten, pisker du den for lite. Eller så har du en oppskrift med feil forhold mellom sukker og eggehvite. Eller du steker den for lite.
Eddiken funker hovedsakelig som en stabilisator for å gjøre det enklere å piske marengs. Man trenger ikke piske den like lenge og man kan redde den om man feks ikke har hvert nøye nok med renholdet i kjelen.
 
Trenger fremdeles ikke eddik for det ;) blir den ikke seig uten, pisker du den for lite. Eller så har du en oppskrift med feil forhold mellom sukker og eggehvite. Eller du steker den for lite.
Eddiken funker hovedsakelig som en stabilisator for å gjøre det enklere å piske marengs. Man trenger ikke piske den like lenge og man kan redde den om man feks ikke har hvert nøye nok med renholdet i kjelen.

Når du sier kjele, mener du bakebollen da? :wacky: Jeg vasker jo alt med zalo, ser jo rent ut:wideyed: er d vanlig å ha synlig skitt i redskaper eller snakker vi om skjulte bakterier osv? :hilarious:
Bor du i Østfold? Kjenner jeg kan betale deg dyrt for å komme og bake kaker til bursdagen i helgen:hilarious: jeg er kontorrotte, ingen baker:banghead::hilarious:
 
Når du sier kjele, mener du bakebollen da? :wacky: Jeg vasker jo alt med zalo, ser jo rent ut:wideyed: er d vanlig å ha synlig skitt i redskaper eller snakker vi om skjulte bakterier osv? :hilarious:
Bor du i Østfold? Kjenner jeg kan betale deg dyrt for å komme og bake kaker til bursdagen i helgen:hilarious: jeg er kontorrotte, ingen baker:banghead::hilarious:
Ja :hilarious: fagspråk, tenker ikke over det :p men ja, en kjele er bakebollen. Nei, altså det holder fint å vaske grundig med zalo. Men bare skyller man feks, kan det være fett ol igjen i bollen og på redskapene og da vill man ikke få stiv marengs, men heller en veldig søt suppe :hilarious::p
Haha, ja, bor i Råde
 
Ja :hilarious: fagspråk, tenker ikke over det :p men ja, en kjele er bakebollen. Nei, altså det holder fint å vaske grundig med zalo. Men bare skyller man feks, kan det være fett ol igjen i bollen og på redskapene og da vill man ikke få stiv marengs, men heller en veldig søt suppe :hilarious::p
Haha, ja, bor i Råde

Ææææææ, kom til Halden a!!!! :hilarious::hilarious: Men sånn seriøst, ingen som bare skyller over??? Så ufint!!​
 
Ææææææ, kom til Halden a!!!! :hilarious::hilarious: Men sånn seriøst, ingen som bare skyller over??? Så ufint!!​
Mamma bor i Halden, er der ofte :p
Utrolig hva noen gjør, event ikke gjør :p hvor mange som har kommet rett før jeg går hjem og er helt paniske og trenger en kake NÅ, fordi det ikke ble riktig på en eller annen måte. Du skulle bare ha vist :p:hilarious:
For å være helt sikker på at man har en ren bolle, kan man dele en sitron i 2 og gni rundt i bollen. Vi gjør det på jobb, men har jo kjeler som rekker meg til over kneet
 
Mamma bor i Halden, er der ofte :p
Utrolig hva noen gjør, event ikke gjør :p hvor mange som har kommet rett før jeg går hjem og er helt paniske og trenger en kake NÅ, fordi det ikke ble riktig på en eller annen måte. Du skulle bare ha vist :p:hilarious:
For å være helt sikker på at man har en ren bolle, kan man dele en sitron i 2 og gni rundt i bollen. Vi gjør det på jobb, men har jo kjeler som rekker meg til over kneet

Hahaha, jeg kan se d for meg! Mange er vel som meg og venter til siste liten for å bake, og når d går en viss plass blir d jo krise :hilarious: jeg har heldigvis alltid nødplaner, så overlever jo om d ikke blir som tenkt, men hadde jo vært hyggelig med en god kake i d minste :hilarious:
Men nå forventer jeg nesten å få lever kakekurs neste gang du er her:hilarious: kan ikke ha 2 barn uten å kunne bake ihvertfall noen kaker godt:hilarious:

Haha, dine boller høres store ut, jeg har en Kenwood, synes jo den er stor!:hilarious:
 
Hahaha, jeg kan se d for meg! Mange er vel som meg og venter til siste liten for å bake, og når d går en viss plass blir d jo krise :hilarious: jeg har heldigvis alltid nødplaner, så overlever jo om d ikke blir som tenkt, men hadde jo vært hyggelig med en god kake i d minste :hilarious:
Men nå forventer jeg nesten å få lever kakekurs neste gang du er her:hilarious: kan ikke ha 2 barn uten å kunne bake ihvertfall noen kaker godt:hilarious:

Haha, dine boller høres store ut, jeg har en Kenwood, synes jo den er stor!:hilarious:
Ja, og mange overtenker og skal gjøre mye og store ting :p og i siste liten.
Ja, det skjønner jeg ;) se etter gode og enkle oppskrifter, ikke med mye dill og dall og følg fremgangsmåten frem til du er sikker på den. Først da kan man eksprimentere ;)
Kan ha kurs jeg;)
Har Kenwood hjemme og den er stor nok ja :p
Men skal man lage 20/30 kaker om gangen, så er det fint med store maskiner :p
 
Ja, og mange overtenker og skal gjøre mye og store ting :p og i siste liten.
Ja, det skjønner jeg ;) se etter gode og enkle oppskrifter, ikke med mye dill og dall og følg fremgangsmåten frem til du er sikker på den. Først da kan man eksprimentere ;)
Kan ha kurs jeg;)
Har Kenwood hjemme og den er stor nok ja :p
Men skal man lage 20/30 kaker om gangen, så er det fint med store maskiner :p

Jeg overtenker også, trodde feks at rullekake var sykt vanskelig..! D blir bakt ofte og kombinert med fromasj som også var sykt lett :hilarious: eneste kompliserte herfra er red velvet kake, tørr ikke mye annet ass :p

Kurs med flere av mine venninner mottas! :cool: Vi trenger d!!
Skulle gjerne bidratt med no kurs tilbake, men foreldreveiledning ut fra barbevernsperspektiv trengs kanskje ikke??:hilarious:
 
Jeg overtenker også, trodde feks at rullekake var sykt vanskelig..! D blir bakt ofte og kombinert med fromasj som også var sykt lett :hilarious: eneste kompliserte herfra er red velvet kake, tørr ikke mye annet ass :p

Kurs med flere av mine venninner mottas! :cool: Vi trenger d!!
Skulle gjerne bidratt med no kurs tilbake, men foreldreveiledning ut fra barbevernsperspektiv trengs kanskje ikke??:hilarious:
Da har du en base på 3 forskjellige teknikker, så da har du kommet langt ;)
Haha, alt er jo mulig.
Tror ikke det hvertfall :p:hilarious:
 
Da har du en base på 3 forskjellige teknikker, så da har du kommet langt ;)
Haha, alt er jo mulig.
Tror ikke det hvertfall :p:hilarious:

Kommet langt helt til jeg glemmer å ha romtempererte egg, og banner høyt fordi kaken synker sammen midt på:hilarious: er litt tunglært :banghead::hilarious:
 
Da har du en base på 3 forskjellige teknikker, så da har du kommet langt ;)
Haha, alt er jo mulig.
Tror ikke det hvertfall :p:hilarious:

Må jaggu meg skryte litt, alle kaker forutenom 1 ble vellykket :eek::rolleyes::oops: den som gikk til skogen var fra Toro-pose:hilarious::hilarious::hilarious:
 
Back
Topp