Velkommen til Babyverdens forum!

Forumansvarlig

Elsker forumet
Moderator
⭐️ Babyverden Stab ⭐️
Hei på deg!

Velkommen inn på Babyverden sitt forum. Så kjekt at du fant veien inn hit! Vi er mange aktive brukere her inne, men vi har alltid plass til flere - så her er det bare til å kaste seg med. Vi har plass til alle, enten du hovedsakelig vil lese tråder, om du vil delta i andre sine tråder med svar og tanker, eller om du har masse spørsmål du ønsker å stille. Vi kan love deg at her inne vil du finne masse informasjon, masse vås og skravling og utrolig mye kjekke diskusjoner - det er også rom for det triste, dersom det skulle være behov for dette.

I tillegg til å ønske deg velkommen til forumet, ville vi gjerne hjelpe deg til å bli litt kjent her inne. Så i denne tråden finner du vår hurtigguide til Babyverden Forum! :)

Da håper vi du blir litt bedre kjent med Babyverden Forum, og vi håper enda mer at du trives her inne. Om vi får lov, vil vi gjerne spørre hvordan du oppdaget oss? Ble vi anbefalt av noen du kjenner? Så du oss på sosiale medier? Eller fant du oss kanskje via et nettsøk?

Med stor og vennlig hilsen oss i Babyverden
 
Deler av forumet
Babyverden.no
Hovedsiden til Babyverden. Her finner du masse nyttige artikler, konkurranser, verktøy som eksempelvis terminkalkulator, og uke for uke-informasjon om svangerskapet. En del av dette postes også inne på forumet, men hvis du vil sørge for å få med deg ALT kan det være greit å sjekke innom siden her av og til :)

Termingruppene 2020 og 2021
Vi har egne termingrupper for alle månedene i 2020 og 2021. Her kan du diskutere med de andre som venter en liten i samme måned som deg selv. Termingruppene styrer seg selv med tanke på tema, så her er det fritt frem for å snakke om alt fra svangerskapet, til samliv, til hva dere skal gjøre i påsken - og videre. Termingruppene er ofte en veldig kjekk plass å være, med leker, interessante tråder og tilpasset innhold som postes regelmessig av moderator. Hvis gruppen (og du!) har vært aktiv lenge nok, vil det også være anledning til å delta i skjult gruppe innad i termingruppen. Dette er en helt skjult del av termingruppen, som kun aktive medlemmer kan lese og skrive i. Det gir rom for de litt mer private diskusjonene, som en ikke ønsker å poste på åpent forum. Når en termingruppe har født, blir gruppene sømløst omgjort til barselgrupper som mange har glede av i småbarnstiden.

Ellers finnes det mange flere områder av forumet som kan være verdt å sjekke ut. Her nevner jeg noen, som med sitt navn i seg selv beskriver hva forumet brukes til:

Vi som prøver
Svangerskap og fødsel
Livet med barn

Apper
Babyverden har en egen app! Her kan du følge svangerskapet ditt dag for dag, laste opp bilder og legge på herlige filtre. Du kan også lese Fødselsboken og Spedbarnsboken digitalt, og mye annet nyttig og kjekt. Denne er absolutt kjekk å ha for deg som venter - eller deg som har en liten!
iOS-appen
Android-appen
Brukerveiledning og nyttig info om appene

Nyttig informasjon
FAQ, ofte stilte spørsmål om forumet
Forumregler
Verktøy - hvilken uke er jeg i?
Uke for uke - artikler
Terminkalkulator

Sosiale medier
Facebook
Instagram // @Babyverden.no


Innloggingsproblemer på forumet?
Unngå å lage en ny bruker hvis du har problemer med den gamle. Send heller en e-post til kundeservice@sandviks.com eller desk@babyverden.no så hjelper vi deg! Flere brukere med omtrent samme innhold øker risikoen for innloggingsproblemer, så en slik løsning kan fort være å gjøre deg selv en bjørnetjeneste.
 
Jeg fant ut om babyverden når jeg var hos jordmor og det hang en plakat der med svangerskap ukene.
 
Back
Topp