Sex etter brudd

Wappadoo

Blir kjent med forumet
Mange av oss har vel vært igjennom et brudd eller to i livet.. Hvor lang tid etter bruddet hadde dere sex med noen andre? Og hvordan var følelsene etterpå? Hadde dere dårlig samvittighet, eller ga faen???
 
Spørs på forholdet. Har jeg vært skikkelig sint og lei har jeg gjort noe med noen andre natta etter, har det vært et brudd jeg har syntes var vanskelig har det gått laaang tid.
Jeg har forresten aldri vært en sånn som må ha noe mer med en person for å ha sex.
 
Her gikk det litt under et år. Ingen dårlig samvittighet i det hele tatt.
 
det varierer veldig etter forhold,

Etter brudd etter 6 år sammen gikk det vell ca 6mnd, mens etter ett annet brudd gikk det vell noen uker
ingen av gangene har det vert dårlig samvittighet i det hele tatt
 
1 brudd - 2 år
2 brudd - 8 mnd
3 brudd - 2 år og 2 mnd enn så lenge...
 
Tja. Det lengste jeg har gått uten sex siden jeg ble seksuelt aktiv er vel 4mnd ja... Har et høyt behov for sex, da. De gangene et forhold har vært dårlig lenge og vi kanskje ikke har hatt oss på en god stund, har jeg som regel blitt veldig fort kåt på andre etter bruddet. Det kjappeste jeg har hatt sex etter et brudd er vel dagen etter, men da har jeg gått en stund og lengtet etter å bli «fri». Men nå er jeg typen som ikke knytter sex og følelser, så da er det lett. Aldri hatt dårlig samvittighet for det.
 
Kommer an på bruddet, men alltid kort tid etter. Sex har ikke nødvendigvis noe med følelser å gjøre, og har flere ganger hatt sex i etterkant med den personen bruddet var med også.
 
Noen få uker :p men da hadde jeg allerede gått lenge uten sex, fordi eksen var mer interessert i å runke til porno enn å ha sex :hilarious:
 
det gikk kanskje 2-3 uker etter at jeg flytta ut. Hadde vært sammen i 7 år, jeg var såå ferdig og d ble en lettelse når j endelig flytta og d gjorde meg såååå godt der og da og treffe noen på byen og ha sex:happy:
 
Aldri hatt dårlig samvittighet for å hatt sex med andre etter et brudd! Da har jeg ikke hatt forpliktelser.

Usikker hvor lang tid fet har gått før jeg har holdt på med andre, men det har mer gått på hvor tilgjengelig «kosen» har vært :p
 
Back
Topp