Noen som har tips til familiebrettspill?

Codenames
Hint
Ryktet går
Cranium
Bananagram
Geni/TP/bezzerwizzer
 
Bezzerwizzer, det er tilpasset slik at barna kan få hint, slik at både voksne og barn kan svare på de samme spørsmålene. Også er det et par ting som gjør at det er litt morsommere enn vanlige spørrespill. Man kan få ekstra poeng hvis man sier at man kan svare på spørsmålet som noen andre får, osv.
 
Mener carcassonne big box inneholder expansion for flere enn de 5spillerne som kan spille originalt. I så fall et veldig greit spill.

Castle panic er for 1-6. Samarbeider om å redde slottet fra monstre, men samtidig innbyrdes konkurranse.


Fauna - kunnskapsspill om dyr, men man trenger ikke kunne så mye for å score. Mye kan man gjette seg til og så kan man gamble på at de andre kan noe og svare ut i fra deres svar (feks lengde, vekt, geografisk utberedelse av et dyr). Finnes på norsk. Finnes også et lignende spill som heter terra, tror ikke det er på norsk, men der er spørsmålene om geografi og reisemål istede for dyr)

Lurer på om Lords of waterdeep støtter 6, spilles bra av 8åringen her, litt engelsk tekst men ikke værre enn at voksne forstår og ungene får heller få litt hjelp.

Slide blast - skal legge brikker for å bygge lengste vannsklie. Støtter 6 spillere.
 
Ups! 6 stykker ja.. vel.. monopol da? For småunger. Eller sånn quiz
 
Carcassonne er veldig artig! Man får også ticket to ride for barn, men husker ikke hvor mange som kan være med, tror kanskje bare det er fem. Om man er 9 år, kan man kanskje spille den voksne versjonen. Ellers er jo rykte går ganske gøy, tror det er for 6.
 
Back
Topp