☆ Skravletråd Mai ☆

Tror du må komme hit imorgen for da skal jeg bruke både mastik og Okra [emoji23]

Den er god men slimete på en måte, nå stekes med en hvitløk og div krydder samt tomatpuré og da trekker den godt til seg smaker, greier ikke å forklare så altfor godt men den er god! Og jo mindre de er jo bedre er de siden større Okra ofte kan være litt harde, selvom vi koker de i ca 30 min med kjøtt.

Når jeg bodde i Gjøvik fikk vi tak i fersk Okra når det var sesong men her får vi bare tak i frossen, noe som egentlig er like greit bare synd det er vanskelig å finne de små vi vil ha
Nå hører du ut som mormor når det kom til ny-kartofler :P
Må se om jeg finner de en gang.
Hvitløk høres bra ut
 
Aner ikek hvor mange tråder jeg har startet i mai jeg... et par vet jeg da om... burde man telle, i tilfelle man klarer inneggene ved slump?
Greit å sjekke ihvertfall, dumt å skravle nok men ikke ha trådene
 
Gjør det, kan gi deg en del tips [emoji4]
Du skulle bodd nærmere så kunne jeg lært deg det og du lært meg å steke kamskjell osv [emoji4]
Et annet forslag.
Vi kunnet gått i butikken sammen, kjøpt masse vi egentlig ikke vet hva er og ekskrementet sammen.
Hvor i Sverige var det du sa du bodde :P
 
Back
Topp