Ukepenger

-Lilletrille-

Forumet er livet
Aprillykke 2016
Hvor mye får barna deres i ukepenger (de som er ca 8-12 år)?
Og hva må de gjøre for å få ukepenger? :)
 
Jentungen på 8 har eit skjema med ulike gjeremål, ho kan gjere så mykje eller lite ho vil, og får betalt pr kryss ho får på skjemaet (forskjellig lønn på forskjellige oppgaver). Ho får telle opp og begynne på nytt skjema når ho vil (som regel når det er noko ho vil kjøpe), har vore ca 20-30 kr i veka.

Storebror på 10 vil ikkje ha skjema, men lagar kryss på ein lapp når han har dekka bordet og får betalt når han vil. Skjer ikkje så ofte då.
 
Veldig lurt med betaling ut fra antall kryss. Da slipper vi å mase hver lørdag: har du gjort det og det osv :)
Tusen takk for svar :D
 
Her har vi og et skjema med oppgaver, og så krysser hun av det hun gjør hver uke. Forskjellig verdi for forskjellige oppgaver. Hun er 9. :)
 
Veldig lurt med betaling ut fra antall kryss. Da slipper vi å mase hver lørdag: har du gjort det og det osv :)
Tusen takk for svar :D
Bare hyggelig. Fekk tips om det her inne trur eg. Vi har forandra skjemaet innimellom, for nokre ting gjer ho ikkje, og så gjer ho kanskje andre ting i staden for. Har nokre tomme linjer nederst så vi kan skrive opp nye ting under vegs. Ho tjener 1-10 kr pr oppgåve (1 for å rydde ein bunke klesvask på plass - er alltid fleire bunkar, 10 for å rydde rommet, 2 for å hente post og dekke bord, 3 for å vaske vasken på badet, osv.)
 
Back
Topp