Sååå flink du har vært søta38 innlegg til natta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sååå flink du har vært søta38 innlegg til natta
Burde være fullt mulig. Særlig siden jeg har avslutta jobbinga44 innlegg på litt over 2 timer.
Burde gå lett
Ja må det!
Og hvordan ligger vi an med aktivitet på forumet i dag??
Middag var tydeligvis ikke så spennende, for har visst nesten glemt det
Men var biff, ovnsgrønnsaker, ris og bernaise. Søndagsmiddagen som ikke ble noe av i går
Vi hadde bare løvbiff med bernaise og grønnsaker viJa må det!
Og hvordan ligger vi an med aktivitet på forumet i dag??
Middag var tydeligvis ikke så spennende, for har visst nesten glemt det
Men var biff, ovnsgrønnsaker, ris og bernaise. Søndagsmiddagen som ikke ble noe av i går
Hjelpes da er du nok i full sving jaHaha! Fikk nettopp beskjed om at vi får besøk i morgen, så jeg står og baker kake... Har til og med lagd vaniljesukker
Er bare å sette igang daBurde være fullt mulig. Særlig siden jeg har avslutta jobbinga
Aha, skjønner denHaha, nei langt ifra. Har litt over 1500 totalt. Men vil gjerne ha rundt på totale antall innlegg på profilen min, for da er det så mye lettere å følge med antall innlegg. Må ikke vente på oppdateringene
Ååh...så herlig da!Trur det, smilte og lo litt når jeg lekte med fingrene hans også i helgen også
Jeg har allerede tittet innom denDa er skravletråden for september laget og er klar til i morgen
Det kan du vel klare?Skulle helst hatt 44 innlegg til før midnatt jeg...
Ja, det er det virkeligHuff ja, smør på flesk
Har vært litt forskjelligHva baker du da?
Men tre slag er også bra da!Jøss, så flinke dere er da
Blir råstolt om jeg klarer 3 slag, jeg
Nei, det var jo et dumt spørsmålSelvfølgelig vennen, hva annet
Nærmer meg stadig.Sååå flink du har vært søta
Kjøpte vaniljestang, delte den i to på langs, skrapet ut frøene, tømte 1 kg sukker i et norgesglass, puttet frøene oppi rørte rundt så det ble godt blandet og la vaniljestangen oppi og skrudde på lokket så det er tett.. Skal få stå å godgjøre seg en liten uke før jeg kjører det i foodprosessorHjelpes da er du nok i full sving ja
Hvordan lager man vaniljesukker??
Tusen takk for at du nok en gang gidder å ta jobbenDa er skravletråden for september laget og er klar til i morgen
Jeg har vært slapp så lenge nå så må varme opp littNei, det var jo et dumt spørsmål
Ja det er det så visst skumle saker...Ja, det er det virkelig
Farlig å ha for mye i hus når man er i permisjon også..