Har hatt en diskusjon med mor (som arbeider med mat) og vil ha deres innputt også:
Er det ok å blande opp Nan med kokt varmt vann (med maltekstrakt) og pulver og oppbevare det i kjøleskapet? Oppbevares ikke mer enn 1 døgns tid (litt avhengig av hvor flink jeg er til å pumpe og hvor mye som kommer). Selve diskusjonen går på at man skal kaste "brukt" Nan, men er den egentlig brukt når man ikke har varmet den opp igjen?
Litt rotete, men håper dere skjønner hvor jeg vil hen
Hva tror/mener dere?
Er det ok å blande opp Nan med kokt varmt vann (med maltekstrakt) og pulver og oppbevare det i kjøleskapet? Oppbevares ikke mer enn 1 døgns tid (litt avhengig av hvor flink jeg er til å pumpe og hvor mye som kommer). Selve diskusjonen går på at man skal kaste "brukt" Nan, men er den egentlig brukt når man ikke har varmet den opp igjen?
Litt rotete, men håper dere skjønner hvor jeg vil hen
Hva tror/mener dere?