• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Vond lukt fra øret

En tråd i 'Generelt' startet av Lizz83, 1 Feb 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Lizz83 Gift med forumet

  Fremdeles etter snart 2 mnd med avsluttet behandlig for ørebetennelse hos snuppa mi... Vi fikk penicillin i slutten av nov mot ørebetennelse, men synes det fremdeles lukter vondt av øret... Det lukter en blanding av betent og ørevoks... Noen som har vært borti dette? Jeg kan dra og tulle med øret hennes uten at hun sier fra og hun klør heller ikke noe i øret så jeg tror ikke det er en betennelse.
   
 2. bondekone Forumet er livet

  kan være at det ligger rester igjen inne i øregangen
  Ta en tlf til helsestasjon eller legen for å få de til å se på ørene. For hvis det ligger rester så kan de skylle det ut
   
 3. 4mai gutt Betatt av forumet

  Jeg har hatt problemer med ørene mine ,å det du beskriver der har jeg hatt veldig mange ganger.Det er ikke digg ,så stakkars den lille :(
  Jeg pleier å blåse (holde for nesa ,å prøve trykke det ut,som når dere får propper iørene pga fly elns så får åpnet det igjen )i ørene for at det skal åpne seg mere,å da pleier som regel det som ligger i øret komme sakte men sikkert ut ,og prøv da å ta det ut med sånn øredroper og q-tips.
  Men du kan alltids ringe til sånn øre nese hals klinikk så kan de få skyllt det ut av øret.
   
  • Gammel Gammel x 1
 4. Lykketrollgutta Flørter med forumet

  Jeg ringte ØNH og fikk beskjed om å skylle med eddikblanding, i 3 dager. Forsvant det ikke da, måtte jeg ta kontakt igjen.... Begynte i går, og det virker bedre i dag, men så lukter det jo rimelig sterkt av eddiken også da... :)
   
 5. Lizz83 Gift med forumet

  Okei! Takk for tips! Skal ta en tlf til legen i løpet av de nermeste dagene. Hun virker forøvrig ikke plaget av det da (heldigvis). Og vi var også på etterkontroll etter penicillin-kuren og legen sa at øret så allerede mye bedre ut. Men det kan jo være at det ligger noe rester igjen i øregangene.
   

Del denne siden