Vi som hører på BV Vi som har mistet *Presentasjonstråd*

En tråd i 'Vi som har mistet før uke 12' startet av Troillmor, 17 Mai 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. xiddigaha Glad i forumet Vi som prøver :) Himmelbarn

  Kjipt å måtte skrive seg inn her men greit å være sammen med andre som er i samme situasjon.

  Holder på med en SA nå. Har hatt 3 SA før og en BO.

  Er i 30 årene og har barn fra før.
   
 2. Turkistliv Gift med forumet Vi som prøver :) Himmelbarn

  Hei. Jeg er 24 år. Har 3 barn.
  Andremann døde i krybbedød når han var bare 7 måneder gammel. :Heartblue
   
 3. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Så leit å høre
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Turkistliv Gift med forumet Vi som prøver :) Himmelbarn

  Takk :Heartred Er noen år siden nå (2015) men fortsatt en som mangler. Har lært meg bedre å leve med sorgen med tiden, da:Heartblue
   
  • Liker Liker x 1
 5. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  "godt" det da.
  Man må jo klare leve videre også
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Labbetussa Betatt av forumet Himmelbarn Novemberlykke 2018

  Nå skriver jeg meg inn her, jeg også. :( Mistet på søndag, 15+0, MA.

  Fikk blødninger på morgenen, som avtok før de begynte på nytt. Satt på legevakten i fire timer før jeg fikk komme inn. Sykepleieren tok blodtrykk og hb og gikk ut igjen. Jeg satt alene (!) på et rom i rundt et kvarter, samboer var sammen med sønnen vår og vi trodde alle at jeg hadde overreagert på blødningene da jeg reiste til legevakten - mange blør jo i løpet av svangerskapet. Etter dette kvarteret (jeg var fortsatt alene på rommet) reiste jeg meg for å finne en stikkontakt til telefonen som var tom for strøm. Da begynte blodet helt plutselig å fosse nedover beina mine. Jeg fikk ringt til samboer og ba han skaffe barnevakt og komme for det var blod overalt. Så la jeg meg ned på golvet. I tilfelle det kunne hjelpe på noen måte. Der lå jeg i minst ti minutter. Ingen kom. Det var ingen alarmknapp noen steder. Til slutt akte jeg meg bort og åpnet døren. Ropte "hallo? Hallo!" Ingen hørte meg. Etter kanskje et minutt, kanskje flere, hørte jeg noen og da ropte jeg så høyt jeg kunne "kan noen hjelpe meg!!!" Det kom folk, først to, så mange, så kom ambulansen og jeg kom meg til sykehuset. Ikke lenge etter kom samboer, men rommet der jeg ble undersøkt var så fullt av blodet mitt at jeg ba dem si at han måtte vente utenfor. De tok ut fosteret som sto fast og gjorde at det blødde. Så ramset den unge legen opp noe tilsvarende som det som står på nhi sine sider om spontanabort og den utrolig skjønne sykepleieren så på meg full av medfølelse.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 7. Plomme Gift med forumet Vi som prøver :) Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  1kjemisk, 1 sa og 1 ma. Har et barn mellom dette. Humørsvingninger fra h**** fra ma'en nettopp. Kjenner jeg trenger snakke dette ihjel.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Turkistliv Gift med forumet Vi som prøver :) Himmelbarn

  Både psykiske og hormonelle årsaker som gir slike humørsvingninger. Kjenner på dette selv :( En time føler jeg at det går fint, den neste er jeg kjempesint og fortvilet.
   
 9. Foxtrot Andre møte med forumet Himmelbarn

  Har hengt her inne en stund, men er sent i gang med presentasjon..

  Vår første graviditet kom relativt fort, på 4. prøveperiode. Desverre skulle ikke svangerskapet bli særlig mye lenger enn prøveperioden.. På OUL fant de misdannelser på gutten vår, og han ville aldri kunne leve uten navlesnora.

  Vi valgte å avslutte svangerskapet, og 23.05.18 ble vår bittelille gutt født helt stille.

  Perioden fra OUL og fram til rett etter begravelsen gikk overraskende greit, men de siste ukene har vært vanskelige.. Jeg kunne ønske jeg kunne gå tilbake til dagen før OUL, og stoppe tiden, før all smerten kom. Drt føles som en evighet siden, og jeg savner alle drømmer og forhåpninger, men mest av alt savner jeg å ha gutten vår i magen min..:(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Plomme Gift med forumet Vi som prøver :) Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Det er vondt å ønske deg velkommen. Håper du finner trøst i å dele og lese om tanker og praktiske ting som følger et slikt urettferdig tap <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Anora Betatt av forumet Himmelbarn Novemberlykke 2018

  Hei. Jeg er 22 år og har akkurat blitt mamma til en liten englegutt som kom stille til verden etter at hjertet hans stoppet å slå i uke 23.
   

Del denne siden