Velkommen til alle dere nye medlemmer!

En tråd i 'Generelt' startet av Moderator Steffen, 14 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Moderator Steffen Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Hei på deg!

  Velkommen inn på Babyverden sitt forum. Så kjekt at du fant veien inn hit! Vi er mange aktive brukere her inne, men vi har alltid plass til flere - så her er det bare til å kaste seg med. Vi har plass til alle, enten du hovedsakelig vil lese tråder, om du vil delta i andre sine tråder med svar og tanker, eller om du har masse spørsmål du ønsker å stille. Vi kan love deg at her inne vil du finne masse informasjon, masse vås og skravling og utrolig mye kjekke diskusjoner - det er også rom for det triste, dersom det skulle være behov for dette.

  I tillegg til å ønske deg velkommen til forumet, ville jeg gjerne hjelpe deg til å bli litt kjent her inne. Så i innlegget like under dette, finner du Moderator Steffens hurtigguide til Babyverden Forum! :)

  Da håper jeg du blir litt bedre kjent med Babyverden Forum, og jeg håper enda mer at du trives her inne. Om jeg får lov, vil jeg gjerne spørre hvordan du oppdaget oss? Ble vi anbefalt av noen du kjenner? Så du oss på sosiale medier? Eller fant du oss kanskje via et nettsøk? Skriv gjerne her i tråden, da blir vi glade - og du? Selv om du har vært her en stund, så har du lov å svare på dette spørsmålet - vi blir glade uansett, vi! ;)

  Med stor og vennlig hilsen Moderatorteamet på Babyverden Forum!
   
  • Vinner Vinner x 1
 2. Moderator Steffen Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Deler av forumet
  Babyverden.no
  Hovedsiden til Babyverden. Her finner du masse nyttige artikler, konkurranser, verktøy som eksempelvis terminkalkulator, og uke for uke-informasjon om svangerskapet. En del av dette postes også inne på forumet, men hvis du vil sørge for å få med deg ALT kan det være greit å sjekke innom siden her av og til :)

  Anonymt-seksjonen
  Denne delen av forumet er for deg som har noe å spørre om, men som du ikke ønsker at skal knyttes opp mot ditt brukernavn. Logg deg ut av din bruker, og still spørsmålet helt anonymt. Denne delen av forumet kan du også bruke dersom du ikke har laget deg en bruker enda, og lurer på noe - men vi anbefaler deg selvfølgelig å lage en bruker og ta del i resten av forumet også :)

  Termingruppene for 2018
  Vi har egne termingrupper for alle månedene i 2018. Her kan du diskutere med de andre som venter en liten i samme måned som deg selv. Termingruppene styrer seg selv med tanke på tema, så her er det fritt frem for å snakke om alt fra svangerskapet, til samliv, til hva dere skal gjøre i påsken - og videre. Termingruppene er ofte en veldig kjekk plass å være, med leker, interessante tråder og tilpasset innhold som postes regelmessig av moderator. Hvis gruppen (og du!) har vært aktiv lenge nok, vil det også være anledning til å delta i skjult gruppe innad i termingruppen. Dette er en helt skjult del av termingruppen, som kun utvalgte medlemmer kan lese og skrive i. Det gir rom for de litt mer private diskusjonene, som en ikke ønsker å poste på åpent forum. Når en termingruppe har født, blir gruppene sømløst omgjort til barselgrupper som mange har glede av i småbarnstiden.

  Termingruppene for 2019
  Vi har også egne termingrupper for alle månedene i 2019. Det samme gjelder selvfølgelig disse, som for 2018 :)

  Aktuelle tema
  Den delen av forumet som ikke handler om barn og graviditet - for å si det litt enkelt. Her finner du tema om alt mulig annet, så det er absolutt mulig å diskutere andre ting enn det som foregår i magen :)

  Ellers finnes det mange flere områder av forumet som kan være verdt å sjekke ut. Her nevner jeg noen, som med sitt navn i seg selv beskriver hva forumet brukes til:

  Vi som prøver
  Svangerskap og fødsel
  Livet med barn

  Apper
  Babyverden har en egen app som heter Gravid og Barn! Her kan du følge svangerskapet ditt dag for dag, laste opp bilder og legge på herlige filtre. Du kan også lese Fødselsboken og Spedbarnsboken digitalt, og mye annet nyttig og kjekt. Denne er absolutt kjekk å ha for deg som venter - eller deg som har en liten!
  iOS-appen
  Android-appen
  Brukerveiledning og nyttig info om appene

  Nyttig informasjon
  Hvordan endre profilbilde?
  Hvordan endre brukernavn?
  Forumregler
  Verktøy - hvilken uke er jeg i?
  Uke for uke - artikler
  Terminkalkulator

  Sosiale medier
  Facebook
  Instagram // @Babyverden.no
  Snapchat // @Babyverdenforum

  Innloggingsproblemer på forumet?
  Unngå å lage en ny bruker hvis du har problemer med den gamle. Send heller en e-post til kundeservice@sandviks.com eller tamara.nygaard@sandviks.com så hjelper vi deg! Flere brukere med omtrent samme innhold øker risikoen for innloggingsproblemer, så en slik løsning kan fort være å gjøre deg selv en bjørnetjeneste.
   
  Last edited by a moderator: 13 Feb 2018
  • Vinner Vinner x 3
  • Liker Liker x 1
 3. Oktober18 Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Takk for velkomstmelding!

  Jeg fant i utgangspunktet Babyverden.no da jeg søkte på Google etter en terminkalkulator. I tillegg har jeg blitt anbefalt appen deres (Gravid og barn) av en gravid venninne.
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Namaste Bli kjent med forumet

  Takk for velkomstmelding!

  Jeg fant babyverden via nettsøk da vi begynte og prøve i 2016.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Bilal Bli kjent med forumet

  Takk for velkomsten. Jeg har vært her siden 2016, ble anbefalt av en annen venninne som var gravid. Men det er først nå jeg begynner å skravle litt
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Bkno8568982 Andre møte med forumet

  Takk for velkomsten :hello2 Jeg fant siden via google! Har prøvd å lage noen innlegg, men først nå jeg har skjønt de ulike kategoriene, så beklager mye feilposting haha :pale
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Pleiade Andre møte med forumet

  Samme her, både med hvor lenge jeg har lest og med at jeg nettopp har begynt å poste :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Nyttig Nyttig x 1
 8. LineJuli18 Andre møte med forumet

  Veldig hyggelig å vær medlem, hjelper mye spesielt for meg som er førstegangs gravid. Jeg fant vel babyverden via nettet bare :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Velkommen til skriver ikke bare leser ;) hyggelig at du blir mer aktiv her inne :) hva var det som gjorde at du begynte å skrive litt nå i ser siste?
   
 10. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Koselig at du fant oss :)

  Gratulerer så mye med huleboeren :) Når har du termin? Har du vært å hilst på termingruppen "din"??
   
 11. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Så hyggelig å se at fler og fler begynner å skrive :) Hva som fikk deg til å bli en skriver og ikke bare leser da?

  Håper du trives her inne :)
   
 12. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Velkommen!!! :D
  Håper du vil trives sammen med oss!

  Jeg kan ikke se at du har postet så veldig feil ;)

  Mange tråder blir postet direkte til generelt, for her er det i grunnen flest svar å få ;) men vi i moderatorstaben flytter trådene til riktig underforum etterhvert. Null stress. Du vil få ett varsel når tråden din er flyttet, slik at du vet hvor den har blitt lagt og så du finner den igjen ;)
  Eller du kan gå inn på profilsiden din for å se en oversikt over alle tråder og innlegg du har postet ;)

  Rop ut hvis du trenger hjelp med noe.
  Lurer du kanskje på hvordan du lager deg ditt eget kallenavn?
   
 13. Pleiade Andre møte med forumet

  Takk :) Og godt spørsmål! Har kanskje litt mer tid og ork til å være en antydning sosial? :) Jeg er ikke den mest pratsomme av meg uansett, men jeg tror jeg fant ut at jeg hadde lyst å si litt hist og her. Jeg vurderte å bli med i termingruppe sept 2016 men mistet noen dager før jeg følte meg trygg nok. Deretter, og delvis pga det, nølte jeg med å bli med i mars/april 2017; jeg utsatte det så lenge at før jeg visste ordet av det var toget gått og begge gruppene var stille :D Jeg har mest brukt forumet til å søke opp ymse ting med mat, søvn, utslett, svangerskapsvondter, og følger littegranne med på en del av forumene som ikke er termingrupper. (Jeg heier noe enormt på alle i vi som prøver!)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Soro Flørter med forumet

  Hei!
  Jeg har fått tilgang til sjukt termingruppe, men finner ikke gruppen. Hvor der jeg den? Jeg bruker appen.
   
 15. Moderator Steffen Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Hei!
  Denne har helt glippet for oss. Beklager det. Har du funnet ut av det? :)
   

Del denne siden