utstøtt

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Bkno9612292, 8 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Bkno9612292 Første møte med forumet

  familien min har alltid vært nær og vi har et godt forhold til hverandre helt til den dagen jeg sa at jeg var gravid, alle ble sinte å skøv meg vekk... føler jeg ikke kan snakke med min egen mor om svangerskapet da hun ikke vill snakke med meg.. er 19 år og dette er førstegangs. har ingen anelse på hva jeg skal gjøre.. har så mange spørsmål og ingen å gå til... hva skal jeg gjøre?
   
 2. Klarsåklar Glad i forumet

  Huff hørtes ikke bra ut.. dumt de ikke kan støtte deg selv om de kanskje ikke er enige. Var det med vilje eller var det et uhell? Er barnefar i bilde?

  Har ikke så mange råd, men håper de bare trenger litt tid å at de endrer seg.. uansett om det var planlagt eller ikke om de er uenige i valget ditt syns jeg det er dårlig gjort at de ikke støtter deg..

  kan eventuelt være greit med en legetime for å få svar på spørsmål?
   
 3. Bkno9612292 Første møte med forumet

  er sammen med barnefar, barnet var ikke planlagt.. takk for svar, håper de bare trenger tid
   
 4. Klarsåklar Glad i forumet

  Masse lykke til videre️ familien din snur helt sikkert på det! Er nok bare i litt sjokk «skuffelse» stadiet.. de hadde sikkert andre planer for deg, men det går nok over. Husk at dette er ditt liv og ditt valg
   
  • Liker Liker x 1
 5. LiZzy78 Flørter med forumet

  Håper at det ordner seg mange som får sjokk når barna selv skal ha barn, men som oftes snur det seg til glede. Du må bare spørre om det er noe du lurer på (dårlig erstatning for mamma... men er i allefall en mamma)
   
 6. Bkno9130292 Bli kjent med forumet

  Huff , det er absolutt ikke noe godt å gå gjennom. Har hatt det litt sånn fra familien fra min mor sin side men det snudde heldigvis etter noen uker , håper det ordner seg for deg️. Jeg er her om du trenger en venn eller bare noen å snakke med , bare å ta kontakt i innboksen ️. ( Jeg er 21 år og venter tvillinger )
   
 7. Lykkespire<3 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sensommerbarna 2016 Junilykke2018

  Jeg håper det går seg til når dem har fått summet seg litt. Husker selv hvor vondt det var når jeg slapp bomben for mora mi.
  Jeg var rundt samme alder som deg, og det var ikke planlagt. Gikk på p-piller.
  Var i fast forhold, men han var eldre enn meg. Hun prøvde, og overtale meg til å ta abort. Det var utrolig sårende. Jeg ga selvsagt aldri etter, og hun kom over det.
  Hun måtte bare innse at det var mitt liv, og ikke hennes. Og jeg fortsatte på skole...
   

Del denne siden