• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Trøske/sopp infeksjon på bryst - erfaring noen??

En tråd i 'Livet med barn' startet av Chiara, 5 Okt 2008.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Chiara Andre møte med forumet

  Heisann (",)
   
  JEg er en av de som har slitt lenge med ammingen, helt fra starten - sårhet, smerte ved amming, brystspreng, tette kanaler etc.. og nå en intens brennende smerte ved amming og selv etter. Var hos legen og fikk bekreftet at gutten min på 9 uker har trøske, og trolig er jeg infisert også - da jeg har veldig ømme og såre knopper. Noen med erfaring, råd? Hvor lang tid må man vente seg før det er bedring og mindre smertefult?? Huff, dette er ikke moro! Håper på svar fra noen der ute.. takk ;)
   
  Hilsen Chiaraa
   
 2. NoClue Forelsket i forumet

  Jeg begynte med behandling mot soppen, hadde gått med det utrolig lenge! gikk litt bort, men under det var det brystbetendelse av bakterie arten. Så jeg gikk på canesten som jeg smørte på brystene mine, Hydrokortison når jeg hadde muligheten til å ligge med løse bryst og antibiotika for å drepe både soppen og betendelsen. Har hatt mye problem selv, ammet til man begynner å gråte av smerte, ikke noen lett sak, men når man er opptatt av å amme barnet sitt, så glemmer man smertene til slutt[:D]
  Har de sjekket om det er betendelse under? om det ikke går over med canesten og mycostatin så ville jeg fått det undersøk av legen om det kunne være betendelse under
   
 3. Chiara Andre møte med forumet

  Takk for svar.. hvilken behandling fikk du på betennelsen da?? Kunne du smøre med hydrokortison - når du ammet?? Jeg får smøre meg litt med tålmodighet.. skal en tur til helsestasjonen i morgen, få litt råd og veiledning. Håpe på å bli bedre.. men det er ennåå ømt og vondt, og ikke minst rødt! Vi får vel bare si tvi tvi.. :)
   
  Chiaraa
   
 4. NoClue Forelsket i forumet

  Fikk bare antibiotika, de anbefaler penicilin, men dette tåler ikke jeg så det fikk jeg ikke... Hydrokortisonen skal vaskes vekk før man ammer, det samme med canestenen... Men det er bare å smørre seg med tålmodighet ja, det går ikke over på en dag...
   

Del denne siden