Sykehuset Vestfold, Tønsberg

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 23 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Hageblomsten Flørter med forumet

  De er veldig hjelpsomme over telefon :) Vi skal på omvisning om noen uker, og da er det samtidig et fødselsforberedende kurs ;)
   
 2. Softis Forumet er livet Himmelbarn Desemberskatter 2016

  Jeg fikk det når jeg gikk på fødselsforberedendekurs der :)
   
 3. Zickaa Flørter med forumet Septembergull'17

  Noen som har vært her nylig og vil dele erfaringer? Skal nemlig hit selv, er førstegangs så vet ikke helt hva jeg har i vente. :rolleyes:
   
  • Liker Liker x 1
 4. Ørkenblomst Gift med forumet Vi som prøver :)

  Noen flere med erfaring herfra?
  Noen som vet hvor lenge man kan bli på barsel som førstegangs?
   
 5. Zickaa Flørter med forumet Septembergull'17

  Dagen baby blir født er dag 0 (var jeg ikke klar over). Man får reise hjem når baby er 3 dager gammel, ved mindre det er noe spesielt. :) jeg har ei lita tulle på 2 uker i dag, og fødte på Tønsberg. Råfornøyd med alle som jobber der! De er superflinke etter min erfaring og veldig hjelpsomme og vennlige. :happy:
  Skulle du få problemer med ammingen så er tipset mitt: spør etter Tonje (barnepleier og ammehjelp), den dama er helt rå!:joyful:
   
  Last edited: 19 Sep 2017
  • Liker Liker x 3
  • Informativ Informativ x 1
 6. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Jeg fødte på Tønsberg i 2008 og nå i 2017.
  Første gang var normal fødsel, fikk kjempe god hjelp og omsorg. De hjalp meg med å legge til for å amme. Lærte meg teknikker som gjorde at jeg aldri opplevde såre bryst.

  Nå i 2017 fødte jeg prematurt. Kom inn i uke 31 pga vannavgang og ble liggende frem til fødsel med keisersnitt i uke 33. Ble kjempegodt ivaretatt. Oppmuntret, sett, hjulpet på aller beste vis. Fantastiske leger der og hele føde/barsel teamet var strålende. I tillegg har de en kanondyktig nfi enhet. Helsenorge på sitt beste.

  Skal også nevnes at de er kjent for å være utrolig dyktige på setefødsel.
   
  • Liker Liker x 2
 7. mammantilcaro Forelsket i forumet Maiblomstene 2016

  Har født her to ganger. Kjempefin avdeling, nytt og rent, og veldig flinke og omsorgsfulle damer som jobber der! Super «kantine» oh god mat selv om jeg ikke spiser mye etter fødsel! Fødte første i 2012, da ble jeg på barsel 3 dager, hadde firemanns-rom for meg selv, kjempedeilig med god plass!! Andre fødsel i 2016, da var det veldig fullt og jeg ble liggende på fullt tremannsrom. Da dro jeg hjem dagen etter fødsel:) har INGENTING og utsette på verken fødeavdelingen eller barseltiden på SIV!
   
 8. Rullepølsa Flørter med forumet

  Kjempe fornøyd med tønsber m nr to og tre, men ikke første man.. Med nr to og tre hadde jeg fantastiske jordmødre. Og hadde enerom m to av tre. Ulempa er at det har vært så mye fødende at mange har liggi på gangene etter fødsel. Det er regelrett trist egentlig.
   
 9. Aicelain Forelsket i forumet Marsboerne 20 18

  Noen som vet om de har mange badekar :)? Varmt vann har god smertelindrende effekt på meg, så har veldig lyst å prøve badekar under fødselen
   
 10. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Ja, jeg benyttet meg av badekar som smertelindring på første.
   
 11. rosa.sommerfugl Betatt av forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤ Junilykke2018

  Vet noen om de kun har badekar til smertelindring, eller funker de til vannfødsler og?
   

Del denne siden